Ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης Αργύριος Α. Χουρμουζέλης, ενημερώνει του Πολίτες της Περιφέρειας ότι ο θεσμός του Περιφερειακού Συμπαραστάτη, νομοθετήθηκε και καθιερώθηκε στην ΠΑΜΘ με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, αποκλειστικά προς το συμφέρον των Πολιτών.

 

Κάθε πολίτης που θεωρεί ότι οι υπηρεσίες της Περιφέρειας, δεν ικανοποιούν νόμιμο αίτημά του που υπέβαλε, μπορεί να απευθυνθεί στον Περιφερειακό Συμπαραστάτη, ζητώντας την διαμεσολάβησή του, για την ικανοποίηση του αιτήματός του.

 

Για να επιληφθεί ο Συμπαραστάτης θα πρέπει να αποστείλει την καταγγελία του, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected], είτε γραπτά, στην ταχυδρομική διεύθυνση: Περιφερειακό Συμπαραστάτη της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, Δημοκρατίας 1, Διοικητήριο, Κομοτηνή 69133, σημειώνοντας το τηλέφωνό του, για συντομότερη επικοινωνία του Συμπαραστάτη μαζί του, είτε τέλος τηλεφωνικά, στα τηλ.: 2531354221 και κιν.:6976338731.

 

Δεν είναι αναγκαίο να προσέλθει ο πολίτης στο γραφείο του Συμπαραστάτη και ιδίως την περίοδο αυτή της επιδημιολογικής έξαρσης. Αν ο Συμπαραστάτης κρίνει ότι απαιτείται η φυσική του παρουσία, τότε και μόνο θα καλέσει τον Πολίτη στο γραφείο του, υπό την προϋπόθεση της τήρησης των αναγκαίων μέτρων. Με την παραλαβή της καταγγελίας ο Συμπαραστάτης, το αργότερο εντός τριάντα (30) ημερών, θα κοινοποιήσει την απάντησή του στον πολίτη, για την πορεία της υπόθεσής του.

 

Με την διαμεσολάβηση αυτή του Περιφερειακού Συμπαραστάτη, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρέχει τη δυνατότητα στους πολίτες της, σε σύντομο χρόνο, να επιχειρήσουν την επίλυση των διαφορών τους με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, πριν στραφούν σε άλλου είδους διαδικασίες, πολυέξοδες και χρονοβόρες.