Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Σωματείου Κυριών Καβάλας “Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ” ανακοινώνει ότι οι δέκα (10) υποτροφίες «ΦΙΛΟΜΕΝΗΣ ΣΚΟΥΡΣΗ» θα δοθούν και για το 2020-2021.

 

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι:

 

1. Οικογενειακό και προσωπικό αντίγραφο: α)της φορολογικής δήλωσης (Ε1) του 2019, β) εκκαθ/κού σημειώματος έτους 2019 και γ) αντίγραφου του Ε9.

 

2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

 

3. Βεβαίωση εγγραφής σε τριτοβάθμιο ίδρυμα της Ελλάδας (όταν πρόκειται για νεοεισαχθέντα φοιτητή εκτός του Διεθνούς Πανεπ/μίου (πρώην ΤΕΙ Αν. Μακεδονίας & Θράκης με έδρα την Καβάλα)

 

4. Επίσημη αναλυτική βαθμολογία με περασμένα όλα τα μαθήματα μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020 (όταν πρόκειται για παλιό φοιτητή, εκτός Διεθνούς Πανεπ/μίου (πρώην ΤΕΙ Αν. Μακεδονίας & Θράκης με έδρα την Καβάλα) και μπορεί να υποβληθεί μετά τη λήξη της εξεταστικής περιόδου του Σεπτεμβρίου 2020).

 

5. Αν υπάρχει ανεργία των γονέων σχετικές πρόσφατες βεβαιώσεις από τον ΟΑΕΔ.

 

6. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας του υποψήφιου υποτρόφου.

 

7. Συμπληρωμένο τον πίνακα με τα ατομικά στοιχεία (Δίνεται από το Σωματείο).

 

8. Εάν υπάρχει άλλος φοιτητής στην οικογένεια, επίσημη αναλυτική βαθμολογία .

 

9. Μία Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986, όπου θα δηλώνεται ότι: «επιτρέπω στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φιλανθρωπικού Σωματείου Κυριών Καβάλας «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» να λάβουν γνώση όλων των προσωπικών μου δεδομένων προκειμένου να προχωρήσουν στην αξιολόγηση του αιτήματός μου για τη λήψη της υποτροφίας «ΦΙΛΟΜΕΝΗΣ ΣΚΟΥΡΣΗ», με θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής του υποψήφιου υποτρόφου από τα ΚΕΠ.

 

10. Φωτοτυπία της σελίδας με το ΙΒΑΝ λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς με μοναδικό όνομα το όνομα του υποψηφίου. (Αυτό κατατίθεται μετά την αξιολόγηση και πριν τη λήψη της υποτροφίας).

 

Οι φοιτητές πρέπει να είναι Καβαλιώτες και να έχουν τελειώσει Λύκειο της Καβάλας. (Απαιτούμενη προϋπόθεση από το καταστατικό του Σωματείου).

 

Για τους πρωτοετείς είναι τρεις (3) οι υποτροφίες και είναι ύψους 1.350 ευρώ η κάθε μία.

 

Για των παλαιοτέρων ετών είναι επτά (7) οι υποτροφίες και είναι ύψους 1.500 ευρώ η κάθε μία.

 

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων είναι μέχρι την 27/9/20.

 

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να επικοινωνήσουν με την Πρόεδρο Κα Νίκη Ανέστη στο τηλ. 6947937107.