Καλούνται όσοι επαγγελματίες ή ερασιτέχνες φωτογράφοι επιθυμούν, καθώς και οι φωτογραφικοί όμιλοι ή ομάδες ή άτομα  να συμμετάσχουν στην φωτογράφιση στιγμών της καθημερινής ζωής και δράσης των ανθρώπων που ζουν στην πόλη και τις κοινότητες του Δήμου μας. Προσπαθούμε να αποτυπώσουμε τον τρόπο ζωής των ανθρώπων σήμερα, τις καθημερινές τους ασχολίες, τα εργαστήρια, τα μαγαζιά, τη σχέση τους με τα κτίρια, τους αγρούς, τα ζώα, τα καφενεία, τις γειτονιές, τα εργαλεία, τα κοπάδια τους, τη θάλασσα (ψαράδες), τις παρέες, τη νυχτερινή ζωή, τις ενδυμασίες ή οτιδήποτε άλλο, πιστεύει ο κάθε φωτογράφος, τείνει να εξαλειφθεί ως τρόπος ζωής τα επόμενα χρόνια.

 

70 – 80  φωτογραφίες που θα κριθούν από την επιτροπή, που οι ίδιοι οι φωτογράφοι θα επιλέξουν, θα εκτεθούν το τριήμερο 21-22-23 Αυγούστου στο Ακόντισμα, στα πλαίσια των παράλληλων δράσεων του 40ου Διεθνούς Φεστιβάλ “Ήλιος & Πέτρα”. 

 

Σε ειδική εκδήλωση στις 22 Αυγούστου θα τιμηθεί η καλλίτερη φωτογραφία και ο φωτογράφος θα βραβευθεί με χρηματικό βραβείο 500 €.

Αυτή η φωτογραφία θα κοσμήσει το εξώφυλλο της έκδοσης που θα επιμεληθεί η Στέγη Πολιτισμού Νέας Καρβάλης στη διάρκεια του χειμώνα 2020-21.

 

Συμμετοχές και διευκρινίσεις στα τηλέφωνα 2510316192 -2510316790

 

Οι φωτογραφίες όλων δέον να παραδοθούν μέχρι τις 5 Αυγούστου, προκειμένου να γίνει η επιλογή, η μεγέθυνση και να είναι όλα  έτοιμα στις 21 Αυγούστου το βράδυ.

 

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλες τις ηλικίες και όλους τους κατοίκους του Δήμου μας χωρίς αποκλεισμούς.    

 

Για τη Στέγη Πολιτισμού Νέας Καρβάλης

& το Ήλιος & Πέτρα

 

 

 

Υ.Γ.

Ευπρόσδεκτες είναι και φωτογραφίες προηγουμένων δεκαετιών προκειμένου να συμπεριληφθούν στην έκδοση που θα ακολουθήσει μετά την έκθεση.