Σε εξέλιξη βρίσκονται στη Θάσο ασφαλτικές εργασίες, τόσο στο εθνικό όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο. Πρόκειται για έργο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης το οποίο εκτελεί η εταιρία «Βουγιουκλή Α.Ε.». 

 

Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού 500.000€ και αφορά σε βελτίωση του οδοστρώματος. 

 

Σε ανακοίνωσή του, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης αναφέρει: 

 

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και συντήρησης του εθνικού και επαρχιακού κεντρικού οδικού δικτύου στο νησί της Θάσου, από την ανάδοχο εταιρία, προϋπολογισμού πεντακοσίων (500.000) ευρώ.

 

Με αφορμή τις σχετικές εργασίες ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες πραγματοποίησαν επίσκεψη σε έργα που υλοποιούνται στο νησί της Θάσου και ειδικότερα στις δημοτικές ενότητες σκάλας Πρίνου, Σωτήρος, Καλλιράχι και Ραχώνι.

 

Με αφορμή την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης επισήμανε: «Για μας η αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας και η προστασία της ζωής των πολιτών, αποτελούν ζητήματα ύψιστης προτεραιότητάς μας. Με βάση αυτό το στόχο, και σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ, Χρήστο Μέτιο, έχουν ξεκινήσει από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε καθήκοντα, έργα ασφαλτόστρωσης σε κεντρικές οδικές αρτηρίες σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας. Οι εργασίες θα συνεχιστούν με γρήγορους ρυθμούς καθώς στόχος μας είναι ένα ασφαλές και λειτουργικό οδικό δίκτυο, που δεν θα κρύβει κινδύνους για τους πεζούς και τους οδηγούς».