Τα όσα ακούστηκαν στη σημερινή συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας σχετικά με το ότι δεν ενημερώθηκαν όλοι οι βουλευτές του νομού Καβάλας για τις κινήσεις του δημάρχου στο θέμα των εργαζόμενων στο Βοήθεια στο Σπίτι σχολιάζει με ανάρτησή της στο facebook η βουλευτής Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου. 

 

Ειδικότερα η κ. Ελευθεριάδου αναφέρει τα εξής: 

 

Σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος είπε ψέμματα ότι ενημέρωσε όλους τους βουλευτές για συγκεκριμένο θέμα. 

Αφού πιέστηκε από την αντιπολίτευση ανακάλεσε και είπε ότι δεν ενημέρωσε εμένα. Το ίδιο κατήγγειλε ο Μάκης Παπαδόπουλος για τον κ. Πασχαλίδη, ο οποίος αρνείται ότι ενημερώθηκε.

Μάλιστα ο Δήμαρχος ζήτησε και συγνώμη!!!! ( μόνο σε μένα, όχι στον Πασχαλίδη)
Την συγνώμη του Δημάρχου Καβάλας για το ότι ξέχασε να με ενημερώσει για την τροπολογία που ετοίμασε εδώ και μέρες για τις εργαζόμενες στο Βοήθεια στο Σπίτι, αθετώντας την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και την υπόσχεση του, την δέχομαι αν και δεν είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση και τάση «συνεργασίας» και ενημέρωσης μόνο στον κ. Λαζαρίδη.

Αφού την είπε δημόσια όμως θα πρέπει στο μέλλον να φροντίσει να κρατάει ίσες αποστάσεις από τους βουλευτές... ειδικά ως προοδευτικός δήμαρχος που θέλει να τιμάει τους πολίτες που τον ψήφισαν και τον έκαναν δήμαρχο .... 

Και τέλος κύριε Δήμαρχε επειδή είπατε ότι θα συνεργαστείτε και με τον διάολο αν χρειαστεί υπονοώντας ότι ήδη το κάνετε εγώ διαφωνώ κάθετα και οριζόντια ...: « με τον διάολο δεν συνεργαζόμαστε ποτέ» για οποιονδήποτε λόγο ...

Σε κάθε περίπτωση ο θεσμικός μου ρόλος είναι γνωστός στον δήμαρχο Καβάλας και ξέρει επίσης πολύ καλά ότι ο Δήμαρχος πρέπει να ενημερώνει τους βουλευτές για τα θέματα του Δήμου τα οποία αφορούν την κεντρική διοίκηση. Αφού όμως ο Δήμαρχος δήλωσε ότι πρέπει να ασχολούμαι, χωρίς να με καλεί , για τα δημοτικά θέματα του υπόσχομαι ότι από εδώ και πέρα θα το κάνω.

Υ.Γ Όταν λες συγνώμη για κάτι δεν υπάρχουν αλλά... συγχωρεμένος λοιπόν και επιφυλάσσομαι για το μέλλον.