Η Συμπαράταξη Πολιτών καταθέτει στο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας αίτημα-πρόταση για την ονοματοδοσία οδού ή πλατείας ή δημοτικού κτιρίου με το όνομα του Μανώλη Γλέζου. Σε επιστολή της προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου αναφέρει τα εξής: 

 

Σας αποστέλλουμε τη συγκεκριμένη επιστολή το περιεχόμενο της οποίας αφορά τον αγωνιστή της Δημοκρατίας και της Αριστεράς, Μανώλη Γλέζο, ο οποίος πριν από λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή.

Ο Μανώλης Γλέζος αποτελεί μια εμβληματική προσωπικότητα της σύγχρονης ιστορίας της πατρίδας μας. Ένας άνθρωπος σύμβολο τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Ήταν ο πρώτος που σήκωσε ανάστημα στο ναζισμό, ταπεινώνοντας τη σημαία του Χίτλερ.

Η Συμπαράταξη Πολιτών καταθέτει ως αίτημα-πρόταση την ονοματοδοσία οδού ή πλατείας ή δημοτικού κτιρίου με το όνομα του Μανώλη Γλέζου σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία.

Η συμβολή τουΜανώλη Γλέζου στο διαρκή αγώνα για αξιοπρέπεια,ισότητα και κοινωνική δικαιοσύνη θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη μας!

Η πράξη μας αυτή θα είναι ένας ελάχιστος φόρος τιμής για να θυμόμαστε έναν σπουδαίο μαχητή της πρώτης γραμμής οι αγώνες του οποίου θα μας εμπνέουν και θα παραμείνουν φωτεινά παραδείγματα στο διηνεκές.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι, Άρης Βέρρος Νίκος Μουρτασάγας Σωτήρης Σωτηριαδης