Ένα αρκετά καυστικό σχόλιο (Σκωπτικό το ονομάζουν οι ίδιοι) στέλνουν στη δημοσιότητα σήμερα τα μέλη της Τομεακής Επιτροπής Καβάλας του ΚΚΕ για τη συνδικαλίστρια και μέλος του ΚΙΝΑΛ Καβάλας Μαρία Τσουρή. 

 

Συγκεκριμένα αναφέρουν: 

Με πολλά μπορεί να διαφωνήσει κανείς αλλά σε ένα τουλάχιστον πρέπει να την παραδεχτούμε. Είτε ως επαγγελματίας παλιότερα είτε τώρα ακάματη εργάτρια, πάντοτε συνδικαλίστρια και αγωνίστρια. Από όποιο Κόμμα, από οποιαδήποτε θέση, πάντοτε οραματίστρια και προοδευτικό μυαλό! Με τις λευκές νύχτες και την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας … για να δει προκοπή και ο μικρομεσαίος (όπως τα Τζάμπο), όταν ήταν συνδικαλίστρια εμπόρισσα. Με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Καβάλας τώρα, που όπως είναι γνωστό σε όλους δεν έλειψε από κανένα αγώνα, βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό των εργαζομένων (το πρωί γιατί το απόγευμα το έχουμε κλειστό το «μαγαζί»), ποτέ δεν συνεργάστηκε με την εργοδοσία για να κάνει εκλογές σε σωματεία – φαντάσματα!!!

Και εις ανώτερα! Άντε και στη ΓΣΕΕ … κυρία Τσουρή!    

 

 

5/2/2020

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

 

Σημειώνουμε ότι στις  2 Φεβρουαρίου είχε προηγηθεί ανάρτηση τής Μαρίας Τσουρή στο facebook στην οποία αναφέρθηκε με σκληρές εκφράσεις για τις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ έξω από το Εργατικό Κέντρο με αφορμή την Ετήσια συνέλευση του ΕΥΚ. Καβάλας και τον Διοικητικό  Απολογισμό,  Οικονομικό Απολογισμό και το Πρόγραμμα δράσης του.

Δείτε την ανάρτηση