Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα και με πολύ μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας (Σ.Υ.Π.Ε.ΚΑ.), χθες, Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 το μεσημέρι, στο «Κουτούκι του Σαρρή».

 

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, κ.κ. Στέφανος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους υγεία, ευλογία και δύναμη για τη νέα χρονιά. Ακολούθησε η προσφορά των κομματιών στις Διευθύνσεις και τα Τμήματα της ΠΕ Καβάλας. 

 

Η Πρόεδρος του Σ.Υ.Π.Ε.ΚΑ. κα. Φιλιππία Κοχλιαρίδου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά δύναμη, προκοπή και αλληλεγγύη. «Θα είμαστε μαζί και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε, προκειμένου να πετυχαίνουμε τους στόχους μας». 

 

Στη συνέχεια, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, κ. Κώστας Αντωνιάδης, ευχαρίστησε τους υπαλλήλους της ΠΕ Καβάλας για τη συνεργασία και την εργατικότητά τους, παρά την έλλειψη σε προσωπικό και ευχήθηκε για τον καθένα προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό: η Εκτελεστική Γραμματέας της ΠΑΜΘ, κα. Ζωή Κοσμίδου, η οποία μετέφερε και τις ευχές του Περιφερειάρχη ΑΜΘ, κ. Χρήστου Μέτιου, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης της ΠΑΜΘ, κ. Κωστής Σιμιτσής, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας και πρόεδρος της Εργοανάπτυξης ΑΜΘ ΑΕ, κ. Αρχέλαος Γρανάς και οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι: Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Αλέξης Πολίτης και Πρωτογενούς τομέα, κ. Ανδρέας Καραγιώργης.

 

Το φλουρί έτυχε η Εκτελεστική Γραμματέας και το δώρο ήταν μία εικόνα του Αποστόλου Παύλου.  

 

Ευχαριστούμε όσους παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους!

 

Ευχόμαστε μία καλή, δημιουργική και αγωνιστική χρονιά σε όλους!

 

(δελτίο Τύπου)