Τις τελευταίες ημέρες γίνεται όλο και περισσότερο γνωστό ότι η JYSK (προφέρεται ΓΙΟΥΣΚ), η μεγάλη Δανέζικη πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων,  θα ανοίξει μέσα στο Φεβρουάριο κατάστημα στην Καβάλα.

 

Ποια είναι όμως η JYSK, τι εμπορεύεται και τι είναι αυτό που την έχει κάνει μια από τις πιο διαδεδομένες αλυσίδες καταστημάτων στον κόσμο, με πάνω από 2.800 καταστήματα σε 52 χώρες; Και τι μπορούν να περιμένουν οι πελάτες της Καβάλας από το νέο κατάστημα;

 

 

Η JYSK είναι μια διεθνής αλυσίδα λιανικής από τη Δανία που πωλεί «ό, τι χρειάζεστε για το σπίτι», και είναι ιδιοκτησία της οικογένειας στην οποία ανήκει το Lars Larsen Group. Ο αρχικός ιδρυτής της, Lars Larsen, ήταν γνωστός σε όλη τη Δανία ως ο κορυφαίος έμπορος της χώρας που είχε πάντα «μια σπουδαία προσφορά για όλους».

 

 

 Διαβάστε εδώ το καταπληκτικό success story του Lars Larsen στην αυτοβιογραφία του, που εκδόθηκε το 2004 και μοιράστηκε σε όλα τα νοικοκυριά της Δανίας!

 

Το 1979, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημά του στη Δανία, στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Δανίας, το Aarhus, ο Larsen είχε μεγάλες φιλοδοξίες, παρόλο που δεν φαντάστηκε ποτέ πόσο γρήγορα θα αναπτυσσόταν η επιχείρησή του. Ο αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας άνοιξε πολλά καταστήματα JYSK σε όλη τη Δανία και το 1984 άνοιξε το πρώτο του κατάστημα εκτός των συνόρων της χώρας, στη γειτονική Γερμανία. Ο Lars Larsen απεβίωσε το 2019, πρόλαβε όμως να δει τη JYSK να εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο.

 

Σήμερα ο Όμιλος JYSK αποτελείται από περισσότερα από 2.800 καταστήματα σε 52 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με παρουσία σε σχεδόν όλες τις χώρες της Ευρώπης αλλά και σε πολλές χώρες της Ασίας η JYSK αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες αλυσίδες λιανικής στον κόσμο.

 

Ο ετήσιος τζίρος του ομίλου είναι 3,58 δισεκατομμύρια ευρώ. Η ανάπτυξη είναι σταθερή και ελεγχόμενη και το συνολικό προσωπικό αριθμεί περίπου 23.000 υπαλλήλους.

 

Η λέξη “JYSK” αποτελούσε εσκεμμένα πάντα μέρος του εταιρικού ονόματος. Στη δανέζικη γλώσσα “JYSK” σημαίνει οτιδήποτε ή - όπως ο Lars Larsen - οποιονδήποτε προέρχεται από τη Χερσόνησο Jutland και συχνά συσχετίζεται με τη μετριοφροσύνη, τη σχολαστικότητα και την ειλικρίνεια - τρεις αξίες με τις οποίες πάντα ταυτιζόταν ο ίδιος ο Larsen. JYSK σημαίνει αξιοπιστία και μια συμφωνία τηρείται πάντα.

 

Το 2015, σε μια εποχή που πολλές μεγάλες εταιρείες αποχωρούσαν από την Ελλάδα, η JYSK επέλεξε να έρθει και να επενδύσει στη χώρα μας. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το Σεπτέμβριο του 2015, όταν και άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα ενώ σύντομα ένα κατάστημα JYSK θα είναι κοντά σε όλους τους Έλληνες καθώς η Δανέζικη εταιρεία επεκτείνεται γρήγορα σε όλη τη χώρα.

 

Στην Ελλάδα η JYSK έχει αυτή τη στιγμή 31 καταστήματα ενώ πολύ σύντομα η Καβάλα θα αποκτήσει το δικό της κατάστημα JYSK, στην διασταύρωση των οδών Σάμου και Κεφαλληνίας, στο Περιγιάλι, πίσω από το συγκρότημα του παλιού Τεχνικού Λυκείου.

 

Δείτε στο χάρτη πού θα ανοίξει το κατάστημα JYSK Καβάλας.

 

  Ο Lars Larsen εγκαινιάζει το 1Ο κατάστημα JYSK στην Ελλάδα, στην Αθήνα (Σεπτέμβριος 2015)

 

 

H JYSK πιστεύει πως η ποιότητα δεν πρέπει απαραίτητα να κοστίζει μια περιουσία. Ο λόγος που έχει χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες καθημερινά σε όλο τον κόσμο, είναι η ποιότητα σε καλή τιμή. Τα στρώματα, τα παπλώματα, τα μαξιλάρια, τα υφάσματα, τα έπιπλα εσωτερικού χώρου αλλά και τα έπιπλα κήπου έχουν όμοια ποιότητα με εκείνη των ακριβών εναλλακτικών επιλογών - αλλά σε χαμηλότερες τιμές. 

 

 

Η JYSK είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της και το Σκανδιναβικό design και την ποιότητα των προϊόντων της. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ήδη λάβει εκατοντάδες χιλιάδες αξιολογήσεις πελατών σε όλο τον κόσμο για διάφορα προϊόντα, από κλινοσκεπάσματα έως έπιπλα και είδη διακόσμησης. Συνολικά, η βαθμολογία από αυτές τις αξιολογήσεις έχει φτάσει κατά μέσο όρο στα 4.4 αστέρια (με άριστα τα 5).

 

Εμπνευστείτε από τις προτάσεις της JYSK για την ανανέωση του σπιτιού σας

 

Πλέον, το Σκανδιναβικό design και οι εξαιρετικές προσφορές της JYSK θα είναι διαθέσιμες και στους κατοίκους της πόλης της Καβάλας αλλά και όλου του νομού. Η ώρα των εγκαινίων πλησιάζει και ακούγεται ότι αποκλειστικά για τα εγκαίνια του καταστήματος JYSK Καβάλας η εταιρεία έχει ετοιμάσει απίστευτες προσφορές και εκπλήξεις. Δεν μένει παρά να το διαπιστώσουμε από κοντά. 

 

Aκολουθήστε τη JYSK Greece στα Social Media

JYSK GREECE στο Facebook

JYSK GREECE στο Instagram

JYSK GREECE στο YouTube

 

 

Πάρτε μια γεύση από τα προϊόντα της JYSK