Η ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965 καλεί τους Kαβαλιώτες φιλάθλους να δώσουν δυναμικό παρών στο ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι που δίνει η ομάδα μας με την ΠΑΕ Αιγάλεω στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019, στις 15:00.

 

Το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Football League είναι γνωστό ότι θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ3, παρόλα αυτά η παρουσία του φίλαθλου κόσμου μας κρίνεται κάτι περισσότερο από επιβλητική στις κερκίδες, στο πλευρό της ομάδας και όχι από τους καναπέδες.

 

Η ομάδα μας βρίσκεται φέτος μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση. Να υλοποιήσει με σταθερά βήματα τους στόχους που έχει βάλει. Το ξεκίνημα έγινε και μάλιστα με τον πλέον ιδανικό τρόπο.

 

Νίκη επί της ΠΑΕ Χανίων με (2-0) και πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος και νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League σε βάρος της ΠΑΕ Τρίγλιας με (4-1).

 

Η αρχή που όλοι επιθυμούσαμε έγινε. Απομένουν ανάλογα πετυχημένα αποτελέσματα στη συνέχεια. Η παρουσία του προπονητή μας, Παύλου Δερμιτζάκη και των συνεργατών στον πάγκο και στα αποδυτήρια της ομάδας, αποτελούν εγγύηση, αποτελούν σιγουριά όπως και το πάθος των ποδοσφαιριστών μας οι οποίοι είναι αποφασισμένοι για όλα.

 

Και επειδή τα καλύτερα έρχονται και από το χέρι μόλων μας εξαρτάται να έρθουν πιο γρήγορα, η ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965  δίνει ραντεβού με όλους τους Καβαλιώτες φιλάθλους, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019, στις 15:00.

 

Γιατί είναι διαφορετικό να είσαι Α.Ο.Κ..

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της

Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965