Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση παρουσιάζει από χθες το βράδυ της Δευτέρας 13 Αυγούστου η Κεραμωτή. Σε αρκετά σημεία της περιοχής οι κάτοικοι διαμαρτύρονται ότι εδώ και δέκα ώρες δεν έχουν ρεύμα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να λειτουργήσουν τα καταστήματα για να εξυπηρετήσουν τους τουρίστες αλλά και τους διερχόμενους από και προς τη Θάσο. 

Όπως αναφέρουν τα μισά καταστήματα στο λιμάνι έχουν ρεύμα και τα υπόλοιπα αντιμετωπίζουν πρόβλημα, ενώ το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα σημεία μέσα στην Κεραμωτή. 

Σε επικοινωνία τους με τον ΔΕΔΔΗΕ είχαν την ενημέρωση ότι η βλάβη θα επιδιορθωθεί σύντομα ωστόσο έχουν ήδη περάσει 10 ώρες και το πρόβλημα παραμένει. Όπως τονίζουν η οικονομική ζημιά είναι μεγάλη καθώς τα ευπαθή προϊόντα χρειάζονται ψύξη ενώ οι τουρίστες αναρωτιούνται τι έχει συμβεί με την ηλεκτροδότηση και κανείς δεν μπορεί να τους απαντήσει. Σε δηλώσεις του πάντως στο KavalaNews o προϊστάμενος του ΔΕΔΔΗΕ Σάββας Τακίδης το συνεργείο επιδιόρθωσης βλαβών είναι εκεί από νωρίς το πρωί για να διορθώσει τη ζημιά. Σημειώνεται ότι η βλάβη εντοπίζεται στον υποσταθμό δίπλα από το γήπεδο 5Χ5 της περιοχής. 

Κάτια Γιαννουκάκου