Συντονισμένες επιθέσεις καταγγέλλει ότι δέχθηκε στο facebook ο βουλευτής Καβάλας και εκ νέου υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μορφίδης. 

 

Σε ανάρτησή του το απόγευμα της Παρασκευής στο facebook γράφει: 

 

Τις τελευταίες ώρες δέχομαι ένα μπαράζ επιθέσεων από χρήστες του facebook που, επικαλούμενοι μία δήθεν εθνική ευαισθησία, εξαπολύουν ένα χυδαίο υβρεολόγιο εναντίον μου, αλλά και εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση μου για τις προτεραιότητες για την Καβάλα, υβρίζομαι χυδαία, δέχομαι απειλές για κρεμάλες, θανάτους κτλ. Αρκετά από τα σχόλια τα έχω διαγράψει γιατί προσβάλουν εμένα και τους συντρόφους μου. Ευτυχώς όμως υπάρχει το print screen.

 

Όσο για την ανάρτηση μου για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, εκεί παρατηρήθηκε μπαράζ άλλου τύπου σχολίων, χυδαίων, σεξιστικών, απαίσιων.

 

Δεν φοβόμαστε, δεν διστάζουμε, συνεχίζουμε. Όσοι κρύβονται πίσω από το πληκτρολόγιο τους και εξαπολύουν φραστικούς εμετούς να ξέρουν ότι μπροστά στη δημοκρατία είναι ανίσχυροι.

 

Οι προοδευτικοί-δημοκράτες πολίτες πρέπει, αρχής γενομένης από την Κυριακή, να απομονώσουν τις ακραίες φωνές και να στηρίξουν τη δύναμη που δεν δίστασε, για καλό της χώρας, να πάει κόντρα σε παγιωμένες εθνικιστικές αντιλήψεις!

 

Είμαι περήφανος για την πολιτική μου πορεία! Είμαι περήφανος για όσα πρεσβεύω! Είμαι περήφανος που ανήκω στην Αριστερά!