Επίσκεψη στο Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Π.Ε. Δράμας πραγματοποίησε την Τρίτη, 21 Μαΐου, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κώστας Κατσιμίγας. 

 

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας συναντήθηκε με εργαζόμενους και με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου, Γαβριήλ Καμπουρίδη, από τους οποίους ενημερώθηκε για τη λειτουργία του και για τα προγράμματα πρόληψης που υλοποιεί. Ακολούθησε μια ουσιαστική συζήτηση για το ζήτημα των εξαρτήσεων, η οποία επεκτάθηκε και στο θέμα της επανένταξης των απεξαρτημένων ατόμων, όπου διακηρυγμένη πρόθεση του κ. Κατσιμίγα είναι να ιδρύσει μια περιφερειακή δομή με έδρα τη Δράμα. Συγκεκριμένα, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ έχει δεσμευτεί για την ίδρυση και λειτουργία Περιφερειακού Συμβουλευτικού Σταθμού επανένταξης εξαρτημένων ατόμων.

 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Δράμα, ο κ. Κατσιμίγας είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί και το Νοσοκομείο της πόλης, να συναντηθεί με εργαζόμενους και να συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματα και τις ανάγκες του ιδρύματος

 

Επίσης, επισκέφτηκε τους οικισμούς Φωτολίβος, Δοξάτο και Κεφαλάρι, όπου συνομίλησε με κατοίκους τους και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 

 

Στις παραπάνω επισκέψεις ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας συνοδευόταν από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Δράμας Κώστα Αβραμίδη, Γιώργο Αννάογλου, Άννα Λαγού, Μάρθα Μαλέζογλου, Τασούλα Μωυσιάδου και Απόστολο Πανίδη.