Η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ ανακοινώνει την έναρξη υλοποίησης της  τοποθέτησης 60 ηλεκτρονικών συσκευών Beacons, μέσω των οποίων εισάγει τον δήμο μας στην ψηφιακή τουριστική εποχή.  Οι συσκευές αυτές, οι οποίες θα τοποθετηθούν σε ισάριθμα σημεία της πόλης και θα δίνουν αυτόματα πληροφορία μέσω μηνυμάτων κινητής τηλεφωνίας στους επισκέπτες μας, σχετικά με αξιοθέατα που βρίσκονται πλησίον τους,  καθώς και για επιχειρήσεις, θα ξεκινήσουν να λειτουργούν στα τέλη Ιουνίου.

 

Για τον λόγο αυτό και προκειμένου να δημιουργηθεί το απαραίτητο λογισμικό, η διοίκηση της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ καλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής  τους. Καθώς η συγκεκριμένη παροχή είναι δωρεάν, ενώ σε πρώτη φάση θα φιλοξενηθούν 110 επιχειρήσεις, θα δοθεί προτεραιότητα αρχικά σε αυτές που ανήκουν στον ευρύτερο τουριστικό τομέα  και αμέσως μετά στις αμιγώς εμπορικές.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους  στην γραμματεία της επιχείρησης, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ακόλουθη διεύθυνση http://[email protected], από την Παρασκευή 24 Μαΐου μέχρι την Δευτέρα 27 Μαΐου. Για την συμμετοχή μιας επιχείρησης εκτός από την παραπάνω αξιολόγηση,  θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας δήλωσης ενδιαφέροντος.

 

(δελτίο Τύπου)