Το νοσοκομείο της Καβάλας είναι το πρώτο στην 4η υγειονομική περιφέρεια (ΥΠΕ) που κατέθεσε προϋπολογισμό για το 2024 στο Υπουργείο Υγείας.

 

Αυτό τονίζει σε ανάρτησή του ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ Δημήτρης Τσαλικάκης, κάνοντας ειδική αναφορά στο διοικητή του νοσοκομείου Αχιλλέα Γερόπουλο.

 

Αναφέρει μεταξύ άλλων:

 

Δεν θα έκανα την ανάρτηση, αλλά το πάλευα δέκα χρόνια!!!

 

Όταν βάλαμε το στοίχημα με τον Υφυπουργό κ. Θεμιστοκλέους ότι θα έχουμε αρχικούς προϋπολογισμούς στα Νοσοκομεία στις πρώτες μέρες του έτους, δεν άρεσε σε πολλούς, πολλοί δυσανασχέτησαν και άλλοι είπαν «ελα μωρέ 10 χρονια δεν τα κατάφερε κανεις»!

 

Εμένα αυτά με πεισμώνουν ακόμα περισσότερο! 

 

Πολύ γκρίνια! Πολλές εργατοώρες! Πιέση! Γιορτές! Αργίες! Απολογιστικά και κλεισιματα 2023! Όχι ευνοϊκο περιβάλλον!

 

Σήμερα λοιπόν, όλα τα νοσοκομεία της 4ης Υπε (4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης) και όσο πρόλαβα να δω σχεδον όλα τα Νοσοκομεία της χώρας έχουν τους αρχικούς τους προϋπολογισμούς.

 

Δεν θα επισημάνω τα αυτονόητα οφέλη, θα πω όμως ότι όλο αυτό έγινε γιατί ο Υφυπουργός, η Γεν.Γραμματέας κ. Βιλδιρίδη οι συνεργάτες τους και οι συνεργάτες μας, είχαν επιμονή,  υπομονή και πίστεψαν ότι μπορεί να γίνει.

 

Φυσικά οφείλω να δώσω συγχαρητήρια και να μνημονεύσω την προσφορά των Διοικήσεων των Νοσοκομείων της 4ης Υπε, των Διευθύνσεων των Οικονομικών Υπηρεσιών των Νοσοκομείων που τους πίεσα πολύ μέσα στις γιορτές, αλλά και ονομαστικά στους άμεσους συνεργάτες μου στην Υπε.

 

Την κα Ελένη Βακαλιδου, προϊσταμένη της διεύθυνσης οικονομικής οργάνωσης και υποστήριξης

 

Την κα Ευφροσύνη Εξάρχο, προισταμενη  του τμήματος Οικονομικής Διαχείρισης

 

Την κα Χρυσούλα Παντελερη υπάλληλο του τμήματος Οικονομικής Διαχείρισης και την Χαρούλα Κουτσού, υπάλληλο του τμήματος Οικονομικής Διαχείρισης.

 

Για την ιστορία 20.12.23,  6 αρχικοί προϋπολογισμοί της 4ης Υπε ήταν στο Υπ. Υγείας, με το ΓΝ Καβαλας (Αχιλλέας Γερόπουλος) να είναι ο πρώτος ελεγμένος που απεστάλη!!!

 

Υπουργείο Υγείας