Πάνω από 40 κρουαζιερόπλοια αναμένονται να καταπλεύσουν τη φετινή τουριστική περίοδο στο λιμάνι της Καβάλας σύμφωνα τις εκτιμήσεις του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας. 

 

Την περασμένη είχαν κατεπλεύσει 35 κρουαζιερόπλοια.

 

 

 

Όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ και στην Τασούλα Κρητικού ο πρόεδρος του ΟΛΚ Άγγελος Βλάχος «στόχος δεν είναι μόνο οι αριθμοί αλλά και το ποιοτικό αποτύπωμα, δηλαδή η καταναλωτική δαπάνη. Φέτος υλοποιούμε μια σειρά δράσεων ελπίζοντας πως θα βοηθήσουμε αισθητά τους επαγγελματίες και της εστίασης και της ευρύτερης αγοράς, τόσο στο κέντρο της Καβάλας όσο και στις γύρω περιοχές οργανώνοντας και αντίστοιχες διαδρομές».

 

Στην ΕΡΤ μίλησε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας ο οποίος τόνισε πως «είμαστε η περιοχή που έχει κατορθώσει θα λέγαμε να γίνει ως υπόδειγμα συνεργασίας τριών φορέων του δημοσίου όπως είναι ο δήμος Καβάλας, το Επιμελητήριο και ο ΟΛΚ. Γίνεται μια προσπάθεια κοινής δράσης προκειμένου να οργανωθούμε, να προβάλλουμε την περιοχή μας, να φέρουμε κρουαζιερόπλοια, να αναπτύξουμε την κρουαζιέρα κινήσεις που θα έχουν σημαντικά οφέλη».