Πρωτοσέλιδα

Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας

Το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, στη συνεδρίασή του της 20-3-19,αποφάσισε να πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα την επικείμενη «εφαρμογή του Οργανισμού 2012 στο Νοσοκομείο», στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, την Τρίτη 26-3-19 στις 10:00π.μ.

Διαψεύδει ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών κατά του καρκίνου Παναγιώτης Φώτου τα όσα λέχθηκαν την περασμένη Παρασκευή στη διάρκεια της παράστασης διαμαρτυρίας που έκαναν τα συνταξιουχικά σωματία και ο σύλλογος ΑΜΕΑ Νομού Καβάλας στο Γενικό Νοσοκομείο σχετικά με τη λειτουργία του Ογκολογικού Τμήματος.

Στο ζήτημα της εφαρμογής του μνημονιακού νόμου του 2012  στο νοσοκομείο της Καβάλας που περιλαμβάνει περιορισμούς και συμπτύξεις κλινικών αναφέρθηκε μετά από σχετική ερώτηση ο διοικητής Τάσος Καρασαββόγλου στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Μαρτίου. 

Επιστολή προς τον διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας απέστειλε η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα με την οποία θέτει το ζήτημα της έλλειψης παιδοψυχίατρου και επισημαίνει πως τα πάσχοντα παιδιά με αυτισμό αναγκάζονται να μεταβαίνουν στην Κομοτηνή

Γίνεται γνωστό ότι από τις 07/03/2019 ξεκινά ολοήμερη λειτουργία (Απογευματινό Ιατρείο)  η Επικουρική Ιατρός  Παθολόγος – Ογκολόγος  κ. Χαμαλίδου Ελένη – Παναγιώτα. Το απογευματινό ιατρείο θα λειτουργεί κάθε Πέμπτη με ώρα έναρξης 15:00μ.μ.

Μέχρι το Πάσχα προέβλεψε ότι θα έχει λυθεί το πρόβλημα στη Ρευματολογική κλινική του Νοσοκομείου Καβάλας ο διοικητής Τάσος Καρασαββόγλου μιλώντας το πρωί της Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου στο Κόκκινο Καβάλας και στον Κώστα Φιλίδη. 

Επιστολή Διαμαρτυρίας για την έλλειψη Επιμελητή Ιατρού Ρευματολόγου στο Γ. Νοσοκομείο Καβάλας αποστέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ασθενών, Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών με Ρευματικά Νοσήματα ΡευΜΑζήν.

Για τον μήνα Ιανουάριο 2019 τα ραντεβού, με τους Ιατρούς, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν τακτικό απογευματινό εξωτερικό ιατρείο πέραν του τακτικού ωραρίου, στα πλαίσια της ολοήμερης λειτουργίας του Νοσοκομείου για τις ακόλουθες ημερομηνίες είναι

Το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας ενημερώνει ότι το Ιατρείο Συνταγογράφησης δεν θα λειτουργήσει κατά τις ημέρες 28-12-2018 και 04-01-2019.

Γίνεται γνωστό ότι με απόφαση της Περιφέρειας ΑΜΘ εντάχθηκαν για χρηματοδότηση στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ‘Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2014-2020’ τα παρακάτω στοιχεία ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού αξίας 1.283.000 ευρώ του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας:

Γίνεται γνωστό ότι από την 1ητου Οκτώβρη θα λειτουργήσει στο Γ. Ν. Καβάλας το εξωτερικό ιατρείο του καρκίνου του προστάτη από τον ιατρό κ. Φιλιάδη Ιωάννη, Διευθυντή – Επιστημονικά Υπεύθυνο Ουρολογικού Τμήματος.

Γίνεται γνωστό στους πολίτες της περιοχής ότι το Αιματολογικό Ιατρείο του Γ.Ν.Καβάλας θα λειτουργεί κάθε Τετάρτη, αρχής γενομένης από τον Οκτώβριο. Καλούνται οι πολίτες να τηλεφωνούν στη Γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων

Η Διοίκηση του Γ. Ν. Καβάλας ενημερώνει τους πολίτες του νομού Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής ότι από 1-9-2018 μπορούν να πραγματοποιούν στο Γ.Ν.Καβάλας τις αναγκαίες γι αυτούς μαγνητικές τομογραφίες.

 Από την 1η Αυγούστου 2018 θα ξεκινήσει τη λειτουργία του, για πρώτη φορά στο Γ.Ν.Καβάλας, το Ιατρείο Λογοθεραπείας και θα απευθύνεται σε ανήλικους και ενήλικες.

Την παράσταση με τίτλο "Η υπόθεση σηκώνει τσιγάρο" ανέβασε το σωματείο εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας από την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Μαΐου 2018 στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου.

Την παράσταση με τίτλο "Η υπόθεση σηκώνει τσιγάρο" ανεβάζει το σωματείο εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομειου Καβάλας από την Παρασκευή 25 έως και την Δευτέρα 28 Μαϊου 2018 στο Αμφιθέατρο του Νοσκομείου.

Η 4η Υγειονομική Περιφέρεια σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Από το παλαιό στο νέο σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας».

Η διοίκηση του Νοσοκομείου Καβάλας ενημερώνει τους ότι εδώ και μερικές εβδομάδες λειτουργεί η πρώτη Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) στην πόλη της Καβάλας. Η ΤΟΜΥ (Τοπική Μονάδα Υγείας) έχει ως αντικείμενο την παροχή δωρεάν, ολοκληρωμένης φροντίδας υγείας στον πληθυσμό.

Η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι από την Τετάρτη 17.01.2018  και εφεξής στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας θα υπάρχει Ελεγκτής ιατρός για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ σε καθημερινή βάση όλες τις εργάσιμες ημέρες, κατά τις ώρες 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Γίνεται γνωστό ότι το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας έχει λάβει έγκριση σκοπιμότητας από το Υπουργείο Υγείας για την υλοποίηση του έργου «Προμήθεια Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού» προϋπολογισμού 3.977.000 € για τη χρηματοδότησή του από επιχειρησιακό πρόγραμμα ΕΣΠΑ / Π.Ε.Π. Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης 2014-2020.

Το νοσοκομείο Καβάλας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους πολίτες ότι από την Τετάρτη 2-8-2017 ανοίγει το σύστημα για τον προγραμματισμό ραντεβού εργαστηριακών εξετάσεων (Μαστογραφίες, Υπέρηχοι και Αξονικές Τομογραφίες) για το χρονικό διάστημα Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2017

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Επιχειρησιακό Σχέδιο Υγειονομικής Ετοιμότητας με την κωδική ονομασία «Σώστρατος» από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας σήμερα το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Στόχος της άσκησης είναι να αναδειχθεί η ετοιμότητα του ΕΣΥ σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών, όπως πυρκαγιές, τρομοκρατικά χτυπήματα και σεισμούς.

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους πολίτες ότι από την Τρίτη 28/02 και εφεξής στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας θα υπάρχει Ελεγκτής ιατρός για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ σε καθημερινή βάση όλες τις εργάσιμες ημέρες, κατά τις ώρες 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Ο Ελεγκτής θα βρίσκεται στον χώρο των ΤΕΠ ( γραφείο Διευθυντή).

Κονδύλια ύψους σχεδόν 2 εκ. ευρώ θα δοθούν, σε πρώτη φάση, από περιφερειακό πρόγραμμα για την Υγεία στο Νοσοκομείο Καβάλας για την προμήθεια μηχανημάτων και θα ακολουθήσουν άλλα κονδύλια για ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου. 

Από τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας ανακοινώνεται ότι Από 04/10/2016 και ώρες 09:00 έως 10:40π.μ θα επαναλειτουργήσει το Ιατρείο Διακοπής καπνίσματος, με αριθμό  εξετασθέντων  ασθενών 6 ανά ημέρα. Tο  Ιατρείο για το μήνα Οκτώβριο θα λειτουργήσει τις κάτωθι ημερομηνίες 4/10, 18/10 και 26/10/2016

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπ. Υγείας (1-9-2016) κατά το εκπαιδευτικό έτος. 2016-2017 θα λειτουργήσει στο Δ.Ι.Ε.Κ  του Γ.Ν. Καβάλας τμήμα ειδικότητας βοηθός νοσηλευτικής γενικής νοσηλείας. Για το εκπαιδευτικό έτος 2016-2017, οι αιτήσεις επιλογής υποψηφίων καταρτιζομένων υποβάλλονται από 1 έως 15 Σεπτεμβρίου 2016

Το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, σήμερα Τετάρτη 3 Αυγούστου, ενημέρωσε τους εργαζόμενους στον τομέα καθαριότητας για τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν λάβει χώρα στο θέμα αυτό καθώς επίσης και για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του

Πέρασαν κιόλας 6 χρόνια !!! 

Του Ξενοφώντα Κ.Κροκίδη

Προέδρου Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας

Προχωρά η διαδικασία επιλογής των νέων διοικήσεων στα νοσοκομεία της χώρας. Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας για τα Νοσοκομεία της περιφέρειας ΑΜΘ επέλεξε τους κάτωθι διοικητές

Δεδομένου ότι το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας έχει ενταχθεί  στο πρόγραμμα «Γραμμή για την Υγεία-1535 », οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν το τετραψήφιο νούμερο 1535 όλο το 24ώρο, προκειμένου να προγραμματίσουν για τον μήνα IOYΛIO  2016  τα ραντεβού τους, με τους κατωτέρω γιατρούς, 

Σελίδες