Εξαιτίας των εργασιών εγκατάστασης φυσικού αερίου στις οδούς Δημοσθένους και Περγάμου, και εξαιτίας της στενότητας των οδών, θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς για λόγους ασφαλείας, όπως και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων στα σημεία των έργων, από την Παρασκευή 8 έως το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου.

 

 

Σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας αναφέρει τα εξής:

“Εξαιτίας των εργασιών εγκατάστασης φυσικού αερίου στις οδούς Δημοσθένους (από τη συμβολή της με την οδό Χρ. Σμύρνης έως τη συμβολή της με την οδό Περγάμου) και Περγάμου (από τη συμβολή της με την οδό Δημοσθένους έως τη συμβολή της με την οδό Θράκης) και εξαιτίας της στενότητας των οδών, κρίνεται απαραίτητη η διακοπή της κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς για λόγους ασφαλείας, όπως και η απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων στα σημεία των έργων.

 

Το χρονοδιάγραμμα των εργασιών προβλέπει έναρξη των εργασιών την Παρασκευή 08.12.2023 και ώρα 07:30 έως και το Σάββατο 16.12.2023 και ώρα 17:30. 

 

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν για όλο το 24ωρο και εφόσον κριθεί ότι δεν συντρέχουν κίνδυνοι για την ασφάλεια των χρηστών της οδού, η οδός θα δίνεται σε κυκλοφορία με τη χρήση μεταλλικών φύλλων οδοποιίας.”