φυσικό αέριο

Από τις 16 έως τις 31 Μαρτίου θα γίνουν νέες εργασίες για την εγκατάσταση του δικτύου φυσικού αερίου στην Καβάλα.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού ΣΚΡΑ, για το τμήμα της από την οδό Κομνηνών μέχρι την οδό Αρ. Στάνη, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου.

Τέσσερα βήματα απομένουν ως την εμπορική λειτουργία για τον πρώτο πλωτό τερματικό σταθμό επαναεριοποίησης υγροποιημένου φυσικού αερίου της χώρας που θα λειτουργήσει στην Αλεξανδρούπολη από την Gastrade.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν στην οδό Ε. Μπενάκη στην Καβάλα, από την Παρασκευή 1 Μαρτίου έως το Σάββατο 9 Μαρτίου, λόγω εργασιών για το φυσικό αέριο.

Ο Δήμος Καβάλας με ανακοίνωση του ενημέρωσε για τις εργασίες που θα γίνουν από 1 έως 15 Μαρτίου, για την εγκατάσταση του δικτύου φυσικού αερίου.

Εργασίες κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ στην πόλη της Καβάλας, για το χρονικό διάστημα από 16.02.2024 έως 29.02.2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Ε. Μπενάκη και Σηλυβρίας λόγω εργασιών εγκατάστασης φυσικού αερίου ανακοίνωσε ο Δήμος Καβάλας.

Ο Δήμος Καβάλας με ανακοίνωση του ενημέρωσε για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα γίνουν στην οδό Θεσσαλονίκης, λόγω των εργασιών εγκατάστασης αγωγών φυσικού αερίου που άρχισαν στις 7 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν στις 17 Φεβρουαρίου.

Προγραμματισμός εργασιών κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ στην πόλη της Καβάλας, για το χρονικό διάστημα από 01.02.2024 έως 15.02.2024

Μέχρι το 2027 προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί το έργο επέκτασης δικτύου διανομής φυσικού αερίου στις περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Σέκερη, εξαιτίας εργασιών εγκατάστασης δικτύου αγωγών φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ (23.01.2024 - 03.02.2024)

Ένα βήμα πριν την υλοποίησή του και την έναρξη της οριστικής του εμπορικής λειτουργίας είναι το έργο της μονάδας αποθήκευσης και επαναεριοποίησης υγροποιημένου φυσικού αερίου στην Αλεξανδρούπολη που έβαλε την περιοχή στον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη και έφερε στην επιφάνεια το γεωστρατηγικό πλεονέκτημα του Έβρου.

Προγραμματισμός των εργασιών κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ στην πόλη της Καβάλας, για το χρονικό διάστημα από 16.01.2024 έως 31.01.2024

Από την 1η Ιανουαρίου του 2024, έως τις 15 του ίδιου μήνα, τα συνεργεία της ΔΕΔΑ θα πραγματοποιήσουν εργασίες εκσκαφής, εγκατάστασης αγωγού, επίχωσης και ασφαλτικής αποκατάστασης σε περιοχές της Καβάλας.

Το Τεχνικό Επιμελητήριο ανατολικής Μακεδονίας, η Δ.Ε.Δ.Α. και ο Σύνδεσμος Θερμοϋδραυλικών Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ συνδιοργανώνουν ενημερωτική Ημερίδα:

Εξαιτίας των εργασιών εγκατάστασης φυσικού αερίου στις οδούς Δημοσθένους και Περγάμου, και εξαιτίας της στενότητας των οδών, θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς για λόγους ασφαλείας, όπως και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων στα σημεία των έργων, από την Παρασκευή 8 έως το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου.

Το πρωί της Παρασκευής (01/12), προκλήθηκε σοβαρή βλάβη στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης στην περιοχή του Αγίου Λουκά στην Καβάλα, κατά την εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου. 

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η οδός Κολοκοτρώνη, από τη συμβολή της με την οδό Μιαούλη, μέχρι τις καμάρες.

Αναβιώνει ο εφιάλτης της ενεργειακής κρίσης στην Ευρώπη, καθώς η ήπειρος μπαίνει στον χειμώνα. Η είδηση ότι ένα φορτηγό πλοίο κατασχέθηκε στην Ερυθρά Θάλασσα από αντάρτες Χούθι που υποστηρίζονται από το Ιράν, επέτεινε τις ανησυχίες ότι ο πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς θα μπορούσε να επηρεάσει ζωτικής σημασίας πλωτές οδούς για το φυσικό αέριο, με αποτέλεσμα οι τιμές του να καταγράφουν νέο ράλι.

Προγραμματισμός των εργασιών κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ στην πόλη της Καβάλας, για το χρονικό διάστημα από 16 έως 30 Νοεμβρίου 2023

Εκτελούνται έργα φυσικού αερίου στα σημεία των οδών Κομνηνών 9, Φιλίππου 18 και Βενιζέλου 42.

Τον Προγραμματισμό των εργασιών κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ από 01.11.2023 έως 15.11.2023, ανακοίνωσε ο Δήμος Καβάλας.

Σε οριστική συμφωνία με την εταιρία που κατασκευάζει το δίκτυο φυσικού αερίου φέρεται να ήρθε ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να συνδεθεί με το φυσικό αέριο εξήγησε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 ο διευθυντής εμπορικών δραστηριοτήτων της ΔΕΔΑ Δημήτρης Αυλωνίτης. 

Η ΔΕΔΑ από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, δίνει φυσικό αέριο στην Καβάλα και ενημέρωσε το

Εγκαινιάστηκε σήμερα το μεσημέρι ο σταθμός διανομής που συνδέει την πόλη της Καβάλας με το εθνικό σύστημα φυσικού αερίου.

Σελίδες