Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας ενημέρωσε πως θα γίνει μία ακόμη παράσταση του ΤΑΟ του Γιώργου Καφετζόπουλου, στο θέατρο “Αντιγόνη Βαλάκου”, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, καθώς τα εισιτήρια για τις προγραμματισμένες παραστάσεις έχουν σχεδόν εξαντληθεί.

 

Η ανακοίνωση του ΔΗΠΕΘΕ αναφέρει τα εξής: 

“ΤΑΟ του Γιώργου Καφετζόπουλου - ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ.

 

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν να εξαντληθούν, θα δοθεί ακόμα μια παράσταση το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 18:00.

 

Συνεπώς, συνολικά οι παραστάσεις που θα δοθούν θα είναι τέσσερις. Πέμπτη 9, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου |21:00| και Σάββατο 11 Νοεμβρίου |18:00 & 21:00|

 

«ΤΑΟ», μια άγρια κωμωδία με στιγμές που παγώνουν το αίμα.

 

Η υπόθεση Ο Αντρέας Καραμούτσος προγραμματίζει τη συνταξιοδότηση του μετά από εννέα χρόνια στη φυλακή. Ο αλλοπρόσαλλος γιος του ονειρεύεται να κληρονομήσει το

πατρικό «βασίλειο» της νύχτας και ο Ιωσήφ Μωυσίδης που «ανέβηκε σαν το φίδι» και πια «τρέχει» την Αθήνα, δεν προτίθεται να παραχωρήσει τίποτα.

 

Τρεις γενιές μέσα στην τσίτα: παράνομες μπίζνες, ιδεολογίες που δε σηκώνουν αμφισβήτηση, ο μικρόκοσμος της νύχτας, από τη φυλακή μέχρι το λαμπρό σκυλάδικο. 

 

Καταστάσεις αναγνωρίσιμες, δικές μας, ελληνικές, βαλκανικές που φτάνουν στην υπερβολή και φλερτάρουν διαρκώς με το παράλογο. Σπαράγματα ιδεολογιών, μύθων, το χάος των ημερών. 

 

Και μέσα σε όλο αυτό αναζητείται ο δρόμος, ο δρόμος που θα σε κάνει “μάγκα” ή θα φέρει τη «φώτιση». Θα μπορούσαν οι άνθρωποι να είναι καλύτεροι; Η ιστορία μιας βίαιης ενηλικίωσης, μεταφερόμενη σε έναν ειρωνικά αλληγορικό κόσμο της νύχτας.

 

Κείμενο: Γιώργος Καφετζόπουλος

 

Σκηνοθεσία: Δανάη Σπηλιώτη

Σκηνικό: Γιώργος Χατζηνικολάου, Δανάη Σπηλιώτη

Κοστούμια: Μαρία Αναματερού

Μουσική: Φώτης Σιώτας

*στην παράσταση ακούγεται το τραγούδι «Whats my name” των Goin’ Through

 

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Αντώνης Καφετζόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης, Γιώργος Καφετζόπουλος

 

Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα και 40’

 

Λόγω της σκληρής γλώσσας η παράσταση είναι ακατάλληλη για παιδιά κάτω των 15 ετών.

 

Τιμές εισιτηρίων: 

14 € Γενική Είσοδος, 

12 € Φοιτητικό-Ανέργων-ΑΜΕΑ 

 

Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.more.com/theater/tao-theatro-antigoni-

balakou-kabala/

 

Προπώληση εισιτηρίων καθημερινά, 11.00 – 14.00 & 18.00 – 20.00, στο Κέντρο πληροφόρησης επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρώην ΕΟΤ) στην Κεντρική Πλατεία, τηλ: 2510-620566.

 

ΤΑΟ του Γιώργου Καφετζόπουλου, Πέμπτη 9, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου |21:00| και Σάββατο 11 Νοεμβρίου |18:00 & 21:00|, Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 (09:00-14:00).”