θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου

«Οι γριές που μαζεύουν την τσουκνίδα» μυστικές ιστορίες των γυναικών της Θεσσαλίας στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου.

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας ενημέρωσε πως θα γίνει μία ακόμη παράσταση του ΤΑΟ του Γιώργου Καφετζόπουλου, στο θέατρο “Αντιγόνη Βαλάκου”, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, καθώς τα εισιτήρια για τις προγραμματισμένες παραστάσεις έχουν σχεδόν εξαντληθεί.

Στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου η παιδική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, θα παρουσιάσει την παράσταση «Συρανό» σε διασκευή και σκηνοθεσία Ελένης Βλάχου. Πρεμιέρα την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στις 12.00.

Το Μουσικό σχολείο Καβάλας θα παρουσιάσει δύο διαφορετικές παραστάσεις στο θέατρο “Αντιγόνη Βαλάκου”. Στην πρώτη στις 12 Μαΐου θα γίνει μία σύμπραξη με μαθητές του εξωτερικού, ενώ στη δεύτερη στις 13 Μαΐου θα γίνει μία μουσικοθεατρική σύνθεση για τα τέσσερα στοιχεία της φύσης με τίτλο «ΠΑΡΑ…ΜΥΘΟΙ»

Το “Love Love Love” από τον βραβευμένο θεατρικό συγγραφέα Μάικ Μπάρτλετ σε σκηνοθεσία της Λητούς Τριανταφυλλίδη, έρχεται στο θέατρο “Αντιγόνη Βαλάκου” για εννιά παραστάσεις (3 έως 5 Μαρτίου, 10 έως 12 Μαρτίου και 17 έως 19 Μαρτίου).

«Οι Λουόμενες», σε κείμενο και σκηνοθεσία της Κατερίνας Μαυρογεώργη, μετά από τα συνεχόμενα sold out στην Αθήνα, έρχεται και στην Καβάλα και στο θέατρο “Αντιγόνη Βαλάκου”, το τριήμερο 12-14 Φεβρουαρίου.

Την βασιλόπιτα του έκοψε ο Δήμος Καβάλας με τους περισσότερους εργαζόμενους του Δήμου να βρίσκονται στο θέατρο “Αντιγόνη Βαλάκου”.

Την Κυριακή (05/02) στο θέατρο “Αντιγόνη Βαλάκου” η Μελίνα Μποτέλλη θα ερμηνεύσει τον θεατρικό - μουσικό μονόλογο “Δύο γυμνά ‘ασπρα χέρια”.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Easy Learning - Βίλλυ Κονδυλίδου στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης, με διοργανωτή το Σωματείο Φίλοι Παιδόπολης “Άγιος Γεώργιος” Καβάλας θα παρουσιάσει την Δευτέρα (19/12) και ώρα 19.00 στο θέατρο «ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΒΑΛΑΚΟΥ» τη θεατρική παράσταση: “Ο μάγος του Οζ”.

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας και το 6ο Γενικό Λύκειο Καβάλας, σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, διοργανώνουν εκδήλωση στο πλαίσιο των 100 χρόνων από τον ξεριζωμό των Ελλήνων της Μικράς Ασίας με τίτλο: «Χριστούγεννα στη Σμύρνη των ονείρων».

Η θεατρική σκηνή ενηλίκων των Λιμεναρίων Θάσου έδωσε διπλή παράσταση το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στην Καβάλα και στο θέατρο “Αντιγόνη Βαλάκου”.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας φιλοξενεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 7 το απόγευμα στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου την παιδική παράσταση «Ο Ηρακλής… αλλιώς» της Μαρίας Αγγελίδου, μία παραγωγή του Μικρού Βορρά, σε σκηνοθεσία Τάσου Ράτζου.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας φιλοξενεί την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 9 το βράδυ στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου την παράσταση «Μια μέρα όταν ήμασταν νέοι» του Nick Payne, μία παραγωγή της Kouinta Theatre Productions, σε σκηνοθεσία Λεωνίδα Παπαδόπουλου.

Στο θέατρο “Αντιγόνη Βαλάκου” έδωσε ομιλία το απόγευμα της Πέμπτης (1/12), η Ιστορικός Μαρία Ευθυμίου.

Η παράσταση «Μια μέρα όταν ήμασταν νέοι» του Nick Payne, σε σκηνοθεσία Λεωνίδα Παπαδόπουλου, θα φιλοξενηθεί από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καβάλας στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου στις 8 Δεκεμβρίου.

Η ανταπόκριση των πολιτών της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής για την εκδήλωση που διοργανώνουν ο Δήμος Καβάλας και ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, ανταποκρινόμενο στις συνθήκες των καιρών και τηρώντας όλα τα μέτρα που αναφέρονται στο έγγραφο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ανοίγει την αυλαία του θεάτρου Αντιγόνη Βαλάκου και παρουσιάζει στην κεντρική του σκηνή την παράσταση «Γυάλινος Κόσμος» σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη

Η παράσταση που θυμίζει στους θεατές με τον πιο συγκινητικό τρόπο τη δύναμη της αγάπης, μετά την πολύ πετυχημένη πορεία της στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ξεκινάει την περιοδεία της κι έρχεται στην Καβάλα στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου στις 29 Ιανουαρίου

Η σπουδαία λογοτέχνης συνομιλεί με την δημοσιογράφο και συγγραφέα Κυριακή Μπεϊόγλου για την ουσία των βιβλίων της, τα επίμονα, τα αόρατα, τα άπιαστα, τα πεταμένα, τα άχρηστα, τα πονεμένα.

Η Θεατρική Ομάδα Κωφών «ΤΡΕΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ» φιλοξενείται από  το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου και παρουσιάζει το έργο του Samuel Beckett«Περιμένοντας τον Γκοντό».

 

Το ταξίδι στη Μυρμηγκούπολη συνεχίζεται στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου. Οι τελευταίες παραστάσεις του έργου «Τζιτζιμιτζιχοτζιριά» της Στέλλας Μιχαηλίδου από την παιδική σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, θα παρουσιαστούν τις επόμενες τρεις Κυριακές 1, 8 και 15 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας φιλοξενεί την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου, την παράσταση «Ελένη» του Γιάννη Ρίτσου σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη

Το ρεπερτόριο του Symbiosis Project περιλαμβάνει συνθέσεις και των τριών μουσικών αλλά και ευφάνταστες διασκευές σε παραδοσιακά κομμάτια της Εγγύς Ανατολής.

Το κοινό θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσει την αριστουργηματική, πικρή αυτή κωμωδία, σαν μια σκυταλοδρομία, όπου η μία ομάδα διαδέχεται την άλλη παρουσιάζοντας από μία πράξη του έργου. Καθώς η σκυτάλη περνά στον επόμενο, οι ήρωες θα εμφανίζονται διαφορετικοί, με άλλη αμφίεση, άλλα χαρακτηριστικά, άλλες κινήσεις, άλλη ματιά.

Παραστάσεις σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από την Τετάρτη 10 έως και την Κυριακή 14 Απριλίου.

Ώρα έναρξης παραστάσεων 19:00. Αναλυτικό πρόγραμμα παραστάσεων.

 

Ο Σύλλογος κατοίκων Νεάπολης – Δήμου Καβάλας παρουσιάζει την παιδική θεατρική παράσταση «H Παναγία των Παρισίων», Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου  στις 19.00 στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου.

Το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 και ώρα 19.00 μ.μ. στο Θέατρο Αντιγόνη  Βαλάκου θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια παράσταση όλων των τμημάτων του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας, "Στου χρόνου...τα χρώματα". 

Συνεχίζονται οι παραστάσεις του έργου «Η Βιογραφία του πατρογονικού»σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη, την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Μαΐου στις 9 το βράδυ και την Κυριακή 6 Μαΐου στις 8 το βράδυ, στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου.

Η Δημοτική Θεατρική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ), παρουσιάζει το έργο «Η Ομίχλη των βουνών» σε σύλληψη, σκηνοθεσία και φωτισμούς Μιχάλη Αγγελίδη, την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31 Μαρτίου στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου.

Σελίδες