Ο Αλέξανδρος Κοσμίδης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

 

Σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρει τα εξής:

 

“Ο Αλέξανδρος Κοσμίδης συστρατεύεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

 

Ας αφήσουμε τον Αλέξανδρο να συστηθεί με τα δικά του λόγια:

 

«Είμαι ο Αλέξανδρος Κοσμίδης, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη πόλη της Καβάλας.

 

Απόφοιτος του τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Αργότερα έκανα το μεταπτυχιακό μου στο ΤΕΙ της Καβάλας με αντικείμενο την καινοτομία στην τεχνολογία και στην επιχειρηματικότητα.

 

Στον χώρο της εργασίας τα πρώτα μου βήματα έγιναν σε ένα γεωπονικό κατάστημα ακόμα ως φοιτητής, έπειτα, μετά την απόκτηση του πτυχίου, έκανα το αγροτικό μου στον ΕΛΓΑ. 

 

Στη συνέχεια εργάστηκα στη ΒΦΛ, σεζόν στο νησί της Θάσου ως υπεύθυνος σούπερ μάρκετ και τα τελευταία χρόνια εργάζομαι στο σύγχρονο θερμοκήπιο Selecta One που εδρεύει στην περιοχή της Χρυσούπολης ως Υπεύθυνος Πειραμάτων, το οποίο ήταν ένα όνειρο ζωής.

 

Αποδέχτηκα την πρόταση του Γιάννη Εριφυλλίδη γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος με όραμα που θέλει να πάει αυτόν τον τόπο μπροστά! 

 

Άνθρωπος με φρέσκιες ιδέες, έναν χαρακτήρα δυναμικό και αποφασιστικό για τον Δήμο μας, κάτι που έχει ανάγκη ο

τόπος μας έπειτα από αρκετά χρόνια απαξίωσης. Είναι η ώρα μαζί με τον Γιάννη να πάμε τον Δήμο Καβάλας επιτέλους Μπροστά!».

 

Πιστεύουμε ότι οι σπουδές και η επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, οι εξειδικευμένες γνώσεις του στον τομέα της αγροτικής ανάπτυξης, η εργατικότητα, η σεμνότητα, η πολύπλευρη προσωπικότητα, το ενδιαφέρον για όλα τα κοινωνικά ζητήματα, οι ιδέες του για την πράσινη πολιτική και την προστασία του περιβάλλοντος, η διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά και η μεγάλη αγάπη του για την Καβάλα καθιστούν τον Αλέξανδρο Κοσμίδη πολύτιμο συνεργάτη για την υλοποίηση του πρωτοποριακού προγράμματός μας σε κάθε τομέα αρμοδιότητας του Δήμου Καβάλας – ιδιαίτερα για τη γενναία ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα και για την πράσινη πολιτική, με βασικό στόχο την αύξηση της συνολικής επιφάνειας πρασίνου στα όρια του Δήμου Καβάλας – και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την Καβάλα. 

 

Αλέξανδρε, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας.”