Η Καβάλα Μπροστά

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Εικαστική Περιπλάνηση 2024», που διοργανώνει η δημοτική παράταξη «Η Καβάλα Μπροστά», στον ισόγειο χώρο της Μεγάλης Λέσχης.

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου έγινα τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Εικαστική Περιπλάνηση 2024», που διοργανώνει η δημοτική παράταξη «Η Καβάλα Μπροστά», στον ισόγειο χώρο της Μεγάλης Λέσχης. 

Για την ανάγκη πρόσληψης προσωπικού για τη φροντίδα αδέσποτων ζώων μιλά ο γραμματέας της δημοτικής παράταξης «Η Καβάλα Μπροστά», Κωνσταντίνος Τιτόπουλος.

Ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Γιάννης Εριφυλλίδης, είχε συναντήσεις με την πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου Φιλίππων, Ευγενία Φιλόσογλου και τον πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου Καβάλας, Γιάννη Κελγιώργη, την Τετάρτη (24/01).

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Η Καβάλα Μπροστά”, Γιάννης Εριφυλλίδης, σε ανακοίνωση του τόνισε ότι πρέπει το τεχνικό πρόγραμμα του 2024, να ψηφιστεί από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο τον Ιανουάριο και όχι τώρα, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το πρόγραμμα φτωχό.

Ο δημοτικός συνδυασμός “Η Καβάλα Μπροστά” του Γιάννη Εριφυλλίδη, πήρε την 4η θέση στις δημοτικές εκλογές για το Δήμο Καβάλας.

Η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου Καβάλας, Γιάννη Εριφυλλίδη, έγινε την Πέμπτη (05/10), στο ξενοδοχείο “Galaxy”.

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου δημάρχου Καβάλας, Γιάννη Εριφυλλίδη, έγινε το βράδυ της Πέμπτης (05/10).

Στο ξενοδοχείο “Galaxy” την Πέμπτη (05/10), στις 20:00 το απόγευμα, θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου δημάρχου Καβάλας, Γιάννη Εριφυλλίδη.

Ο Ηλίας Γεωργακόπουλος θα είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στη δημοτική κοινότητα Καβάλας με τον δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Η Χρυσάνθη (Χρύσα) Κατζάνη θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Γιάννης Εριφυλλίδης, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και το Δασαρχείο, την Τρίτη (03/10).

Τους λόγους για τους οποίους κατεβαίνει για πρώτη φορά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Δήμο Καβάλας ανέφερε, μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Ευριπίδη Ταρασίδη ο Δημήτρης Χατζημαλλής. 

Ο Πολυχρόνης Κουμουσίδης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Το πρωί του Σαββάτου (30/09), ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Γιάννης Εριφυλλίδης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, μετέφερε ένα μικρό ηλεκτρικό όχημα στα δημοτικά κοιμητήρια.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Γιάννης Εριφυλλίδης, ανακοίνωσε το πρόγραμμα του για την περιοχή των Κρηνίδων.

Η Σταματία Θεμελή θα είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Καβάλας με τον δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

“Η δήλωση στήριξης της υποψηφιότητάς μου από τον Νίκο Κούτρα με τιμά και με συγκινεί ιδιαίτερα”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Γιάννης Εριφυλλίδης.

O υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Γιάννης Εριφυλλίδης βρέθηκε στην εκδήλωση του ΑΟΚ για τις νέες φανέλες της ομάδας.

Ο Θεοφάνης Αλμυρός θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Γιάννης Εριφυλλίδης, επισκέφθηκε το ειδικό δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο Καβάλας, την ημέρα του αγιασμού του σχολείου, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Ο Αλέξανδρος Κοσμίδης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Ο Μανώλης Κελαϊδάκης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Η Νέλλη Μουτσοκάπα θα είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Καβάλας με τον συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Η Στέλλα Σιδηροπούλου θα είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Καβάλας με τον συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Τα σχέδια του για την αξιοποίηση του Παλιού Υδραγωγείου της Καβάλας, έκανε γνωστά με ανακοίνωση του, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Γιάννης Εριφυλλίδης.

Η Ευγενία Παπαναστασίου θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Ο Αντώνης Μαδεμτζίδης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Σελίδες