Η Στέλλα Σιδηροπούλου θα είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Καβάλας με τον συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

 

Η ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρει τα εξής:

 

“Η Στέλλα Σιδηροπούλου συστρατεύεται ως υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

 

Ας αφήσουμε τη Στέλλα να συστηθεί με τα δικά της λόγια:

 

«Ονομάζομαι Σιδηροπούλου Στυλιανή, έχω καταγωγή από τις Σέρρες και είμαι κάτοικος Καβάλας. Προέρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια, μητέρα η ίδια τριών ανήλικων τέκνων, μονογονεϊκής οικογένειας.

 

Πτυχιούχος σχολής ΕΠΑΛ ειδικότητας τεχνικού εφαρμογών πληροφορικής του τομέα πληροφορικής, με γνώση της αγγλικής γλώσσας.

 

Έχω εργαστεί ως ιδιωτική υπάλληλος σε παροχή υπηρεσιών διαδικτύου, ως βοηθητικό προσωπικό φύλαξης στη δομή φιλοξενίας προσφύγων Καβάλας, στον Δήμο Καβάλας στη σχολική καθαριότητα και ως συνοδός απορριμματοφόρων, καθώς και ως σύμβουλος παροχής ενέργειας και τηλεπικοινωνιών.

 

Θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά το τόπου μας για να προσφέρω στις μονογονεϊκές οικογένειες που ως αφανείς ήρωες δίνουν έναν αγώνα ζωής για να καταφέρουν να μεγαλώσουν με αξιοπρέπεια τα παιδιά τους! 

 

Μέριμνα του Δήμου πρέπει να είναι να στηρίξει τις συγκεκριμένες οικογένειες, ψυχολογικά, κοινωνικά και επαγγελματικά».

 

Πιστεύουμε ότι η εμπειρία της από την εργασία της στον Δήμο Καβάλας και συγκεκριμένα στην καθαριότητα τόσο στα σχολεία όσο και στα απορριμματοφόρα, το πείσμα και η δύναμη με την οποία αντιμετωπίζει κάθε δυσκολία της ζωής, ο μαχητικός χαρακτήρας, το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις για τις μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και όλες τις άλλες ευπαθείς ομάδες συνδημοτών μας, η εργατικότητα και η μεγάλη αγάπη της για την Καβάλα καθιστούν τη Στέλλα Σιδηροπούλου πολύτιμη συνεργάτιδα για την υλοποίηση του προγράμματός μας σε όλους τους τομείς αρμοδιότητας του Δήμου Καβάλας – ιδιαίτερα για την κοινωνική πολιτική και την καθαριότητα – και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την πόλη και την περιοχή μας. 

 

Στέλλα, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας.”