“Σε αυτές τις εκλογές, ψηφίζουμε και για την εκπροσώπηση της Καβάλας στη Βουλή. Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μαθηματικώς τις πιθανότητες για εκλογή βουλευτή. Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εκεί αύριο για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά σου στη Βουλή”,  αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανοιχτή επιστολή της προς τους πολίτες της Καβάλας, η υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου.

 

Η κ. Ελευθεριάδου αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

 

“Καβαλιώτη και Καβαλιώτισσα, τα τελευταία 4 χρόνια, καταθέσαμε ΜΑΖΙ 1.200 ερωτήσεις στο ελληνικό κοινοβούλιο.

 

Αυτά τα 4 χρόνια καταφέραμε πολλά. Και τα καταφέραμε μαζί.

 

Τώρα, είναι η ώρα να ακούσετε προσεκτικά αυτό που λένε απροκάλυπτα. Έχουν, λέει, στόχο να κάνουν το 4-0 στην Καβάλα. 

 

Έχουν στόχο να μην υπάρχει βουλευτής της αντιπολίτευσης στην περιοχή. Έχουν στόχο να σιωπήσει κάθε φωνή διεκδίκησης. Να φιμωθεί κάθε διαφορετική άποψη. 

 

Να μη βρουν κανένα εμπόδιο σε οποιοδήποτε σχέδιο. 

 

Έχουν στόχο, οι πολίτες και συλλογικότητες, να μην μπορούν να απευθυνθούν σε βουλευτή της αντιπολίτευσης για να διεκδικήσουν πολιτική λύση στα δίκαια αιτήματά τους, όταν η κυβέρνηση κωφεύει.  

 

Θα τους αφήσεις;

 

Σε αυτές τις εκλογές, ψηφίζουμε και για την εκπροσώπηση της Καβάλας στη Βουλή. 

 

Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μαθηματικώς τις πιθανότητες για εκλογή βουλευτή. 

 

Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εκεί αύριο για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά σου στη Βουλή. 

 

Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κλείνει το μάτι στη ΝΔ, όπως κάνει το ΠΑΣΟΚ, κάνοντας τα δύο κόμματα να δρουν ως συμπληρωματικές δυνάμεις.

 

Τώρα είναι η ώρα να σκεφτείς ξανά. Για να δώσουμε μαζί προοπτική στην ελληνική κοινωνία, προοπτική Δημοκρατίας. Για μη σβήσει η ελπίδα της δικαιοσύνης σ’ αυτό τον τόπο. Για μια κοινωνία δίκαιη, με ευημερία για όλους.”