Τάνια Ελευθεριάδου

Συνεδρίασαν το βράδυ της Δευτέρας 11 Μαρτίου τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα στο πλαίσιο των εσωκομματικών διαδικασιών για την ανάδειξη νέων τοπικών οργάνων. 

Με τη δήλωση αυτή, η δικηγόρος Τάνια Ελευθεριάδου έκανε το δικό της σχόλιο για το συνεχιζόμενο αγώνα των απολυμένων των λιπασμάτων, τους οποίους εκπροσωπεί νομικά μαζί με τη δικηγόρο Χρυσάνθη Υφαντή.

Ένα «σκιώδες υπουργικό συμβούλιο» καθώς και επικεφαλής τομέων και δράσεων ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οριστικά άκυρες κρίθηκαν οι πρώτες ομαδικές απολύσεις στην Ελλάδα. Ο αγώνας τον απολυμένων από τα Λιπάσματα Καβάλας δικαιώθηκε μετά την τελεσίδικη απόφαση του Εφετείου.

Στις αντιδράσεις που προκάλεσαν στην παράταξη Εριφυλλίδη, οι δηλώσεις της σχετικά με τον δεύτερο γύρο των εκλογών, απαντά μιλώντας στον KavalaNews 102,8 η πρώην βουλευτής, Τάνια Ελευθεριάδου.

Για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον KavalaNews 102,8 η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου

Με ανακοίνωση της η Τάνια Ελευθεριάδου δίνει τέλος στα σενάρια που ανέφεραν πως θα είναι υποψήφια περιφερειάρχης για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στις εκλογές του Οκτωβρίου.

“Η ζωή μου έδωσε την ευκαιρία και μου έκανε την μεγάλη τιμή να υπηρετήσω δίπλα του. Εδώ είμαστε και εδώ θα είμαστε. Όρθιοι. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη μαζί του. Γιατί οι συσχετισμοί είναι για να αλλάζουν. Γιατί την ιστορία δεν τη γράφουν οι κυρίαρχοι, αλλά οι λαοί”, αναφέρει για τον Αλέξη Τσίπρα σε ανακοίνωση της, η Τάνια Ελευθεριάδου. 

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους χιλιάδες συμπολίτες και συμπολίτισσές μου από την Καβάλα και τη Θάσο, που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και με τίμησαν προσωπικά δύο φορές, εκλέγοντάς με Βουλεύτρια Καβάλας το 2019 και τον Μάιο.

“Σε αυτές τις εκλογές, ψηφίζουμε και για την εκπροσώπηση της Καβάλας στη Βουλή. Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μαθηματικώς τις πιθανότητες για εκλογή βουλευτή. Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εκεί αύριο για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά σου στη Βουλή”,  αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανοιχτή επιστολή της προς τους πολίτες της Καβάλας, η υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου.

Το τοπικό κλιμάκιο του κόμματος συνόδευσε και η υποψήφια βουλευτής Καβάλας και πρώην βουλευτής Τάνια Ελευθεριάδου

“Πρέπει να υπάρχει αντιπολίτευση στην Καβάλα, ο δημοκρατικός και προοδευτικός κόσμος να συσπειρωθεί στον ΣΥΡΙΖΑ για να μπορέσουμε να κρατήσουμε την εκπροσώπηση της αντιπολίτευσης στο Νομό, ανέφερε μεταξύ άλλων η υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον KavalaNews 102,8 και τον Τάσο Αποστολίδη.

Με το ΔΣ του του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου νομού Καβάλας συναντήθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ.  

Ο τουρισμός σε Καβάλα και Θάσο φαίνεται να κινείται στον αυτόματο. Αυτό αποδεικνύει η απόλυτη υποβάθμιση του αεροδρομίου της Καβάλας, καθώς, αντί να αυξηθούν, μειώθηκαν τα δρομολόγια από και προς την Αθήνα, αναφέρει σε ανακοίνωση της η υποψήφια βουλευτής Καβάλας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου. 

Η δήλωση της Τάνιας Ελευθεριάδου μετά την ορκωμοσία της στη Βουλή το απόγευμα της Κυριακής 28 Μαΐου.

«Τελικά ήμασταν όντως μόνοι μας απέναντι σε όλους και ένα είναι σίγουρο ότι στις 25 Ιουνίου θα ανατρέψουμε το αποτέλεσμα μόνοι απέναντι σε όλους», αναφέρει η βουλευτής Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου, αποτιμώντας το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Τάνια Ελευθεριάδου μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου αναφέροντας χαρακτηριστικά “στην πολιτική, όπως και στη ζωή, υπάρχουν οι χαρές, υπάρχουν και οι λύπες. Προσωπικά, θέλω να σας ευχαριστήσω για την στήριξή σας. Με τιμήσατε με την ψήφο σας και με εκλέξατε για μία ακόμα φορά στο ελληνικό κοινοβούλιο.”

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου στην επικράτεια και τον νομό Καβάλας:

Κάλεσμα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε αυτές τις εκλογές απηύθυνε μέσω του KavalaNews 102,8 η βουλευτής Καβάλας και εκ νέου υποψήφια Τάνια Ελευθεριάδου.

Με πολύ κόσμο, παλμό και συνθήματα νίκης πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία της υποψήφιας βουλευτή Καβάλας του ΣυΡιζΑ-Π.Σ., Τάνιας Ελευθεριάδου.

Στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη μίλησε η υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου, το πρωί της Παρασκευής (12/05).

Η υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου και οι υποψήφιοι βουλευτές με τη Νέα Δημοκρατία Ειρήνη Βρανά, Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου και Γιάννης Πασχαλίδης βρέθηκαν στις εκδηλώσεις μνήμης για τη γενοκτονία των Ποντίων στη Χρυσούπολη την Κυριακή (15/05).

Την κεντρική προεκλογική της ομιλία πρόκειται να πραγματοποιήσει η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου.

Το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε το απόγευμα της Δευτέρας στην ομιλία που πραγματοποίησε στη Νέα Καρβάλη η βουλευτής Καβάλας και εκ νέου υποψήφια Τάνια Ελευθεριάδου.

Στον... αέρα βρίσκεται η συμφωνία υποπαραχώρησης του λιμένα «Φίλιππος Β». Το αρμόδιο τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου αρνήθηκε να νομιμοποιήσει την συμφωνία υποπαραχώρησης στην κοινοπραξία «International Port Investments Kavala».

Η υποψήφια βουλευτής Καβάλας με τον ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου απάντησε με ανάρτηση της στον Μακάριο Λαζαρίδη που ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κλείσει τα πετρέλαια του Πρίνου.

Δωρεά 10 εικοσάκιλων σακιών με τροφή για τα αδέσποτα δέχθηκε το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας "Αίσωπος".

Στον απολογισμό της κοινοβουλευτικής της θητείας προχώρησε η βουλεύτρια Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και εκ νέου υποψήφια, Τάνια Ελευθεριάδου, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ..

Σελίδες