βρεφονηπιακός σταθμός

Ανάστατοι είναι οι γονείς παιδιών Βρεφονηπιακού Σταθμού της Αλεξανδρούπολης, από την συμπεριφορά στα μικρά παιδιά ηλικίας 3 χρόνων, μιας από τις Βρεφονηπιοκόμους.

Η νηπιαγωγός από την Καβάλα, η οποία είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση παιδιώ

“Τουλάχιστον 30 αιτήσεις που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις έχουν απορριφθεί, με αποτέλεσμα την σοβαρή επιβάρυνση λαϊκών νοικοκυριών της Θάσου. Παρά τις υποσχέσεις της διοίκησης του Δήμου προεκλογικά, η κάλυψη των αναγκών δεν είναι ολοκληρωτική όπως θα έπρεπε”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της”, η Λαϊκή Συσπείρωση Θάσου, για τα παιδιά που έμειναν εκτός του βρεφονηπιακού σταθμού του Λιμένα.

 Για την επέκταση του ρυμοτομικού σχεδίου και τον βρεφονηπιακό σταθμό στον Πρίνο της Θάσου μιλά η Λαϊκή Συσπείρωση Θάσου. 

  

Το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής του Πρόδρομου Ιωσηφίδη επισκέφθηκε, το νηπιακό τμήμα του 7ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Ν. Καρβάλης.

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη – Προσχολική Αγωγή Καβάλας», λόγω κρουσμάτων κορωνοϊου, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, αναστέλλει τη λειτουργία:

 

Την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, αρχίζει η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων των γονέων-κηδεμόνων που επιθυμούν να φιλοξενηθ

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης κάνει γνωστό ότι στις 14 Μαρτίου εκκινεί η λειτουργία του νέου υπερσύγχρονου Βρεφονηπιακού Σταθμού (ΒΝΣ) του ΟΑΕΔ στην Καβάλα (περιοχή Περιγιάλι – Αγ. Τρύφωνας).