Βερούλειο

Ο Βύρωνας Καβάλας θα αγωνιστεί κανονικά στη φυσική του έδρα στο Βερούλειο στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Παρέμβαση με επιστολή της προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας με αφορμή την παραχώρηση του Βερούλειου στην ομάδα του Βύρωνα Καβάλας κάνει η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Καβάλας.

Συνεδριάζει εκτάκτως δια περιφοράς την Τετάρτη 17 Αυγούστου στις 12:00 το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Κάλεσμα προς όλους τους Καβαλιώτες να ενδυναμώσουν το έργο του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Π.Ε.

Δεν προσκλήθηκε από τον Δήμο Καβάλας, σύμφωνα με την ίδια, στα εγκαίνια του ανακαινισμένου Βερούλειου Σταδίου που θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της Δευτέρας 26 Αυγούστου, η καβαλιώτισσα πρώην πρωταθλήτρια Άννα Βερούλη της οποίας το στάδιο φέρει το όνομά της.

Τη Δευτέρα 26/8/2019 καί ώρα 20.00μμ θα πραγματοποιηθούν τά εγκαίνια τού νέου ανακαινισμένου γηπέδου μας στο Βερουλειο, όπου θά υπάρχουν μία σειρά από διάφορες δράσεις καί αθλητικές δραστηριότητες από πλευράς τού Δήμου Καβάλας

Ξεκίνησαν ήδη οι εργασίες ριζικής ανάπλασης του Βερούλειου γηπέδου από την ανάδοχη εταιρεία και σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της φιλοδοξεί να ολοκληρώσει τις εργασίες μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου, παρά το γεγονός ότι η συμβατική υποχρέωση παράδοσης του έργου λήγει σε ένα χρόνο. 

Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μετά τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν από το Δήμο Καβάλας ο χλοοτάπητας του σταδίου “Ανθή Καραγιάννη” είναι έτοιμος για να φιλοξενήσει τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας μας