Τσομπανόπουλος

Στο μπλόκο των αγροτών στον κόμβο της Χρυσούπολης βρέθηκαν σήμερα Πέμπτη το πρωί εκπρόσωποι φορέων, προκειμένου να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στις κινητοποιήσεις κατά των επικείμενων νομοσχεδίων στο ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Την εβδομαδιαία επισκόπηση των δραστηριοτήτων του δημοσίευσε ο δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος…

Κατολίσθηση σημειώθηκε στην παλιά εθνική οδό Καβάλας-Ξάνθης, κοντά στον Ξεριά, λόγω της παρατεταμένης κακοκαιρίας των τελευταίων εβδομάδων.

Στο σημείο βρέθηκε ο περιφερειάρχης με τον δήμαρχο Νέστου...

Σφοδρότατη επίθεση στον πρώην δήμαρχο Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη εξαπέλυσε ο νυν δήμαρχος Βαγγέλης Τσομπανόπουλος κατά την διάρκεια του απολογισμού των πρώτων έξι μηνών της θητείας του. Ιδιαίτερες αναφορές έκανε στην οικονομική και διοικητική κατάσταση του Δήμου Νέστου όταν ανέλαβε καθήκοντα...

Σε αντικατάσταση δημοτικού συμβούλου που παραιτήθηκε προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου, στο οποίο εκτός των άλλων ο δήμαρχος Βαγγέλης Τσομπανόπουλος απάντησε σε επιθέσεις που δέχθηκε από τον προκάτοχό του Σάββα Μιχαηλίδη.

Το μείζον θέμα στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέστου ήταν η εκλογή του 'Συμπαραστάτη του Δημότη και της επιχείρησης' όπου για τη συγκεκριμένη θέση υπήρξαν τελικά δυο υποψηφιότητες, αυτή του οικονομολόγου Τάσου Τσολάκη καθώς και του δασκάλου Δημήτρη Καμπάκου. Τελικά δεν εκλέχθηκε κανείς!

Εκδήλωση με θέμα την Ανακύκλωση πραγματοποιεί ο Δήμος Νέστου την Τετάρτη 11 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο στη Χρυσούπολη. Εξάλλου, για τις 18 Μαρτίου, στον ίδιο χώρο, έχει προγραμματιστεί ο απολογισμός του δημάρχου για τους πρώτους 6 μήνες της διοίκησής του.