Τουρισμός για όλους

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2024». Το κουπόνι διακοπών περιλαμβάνει φέτος δίνει μεγαλύτερο χρηματικό ποσό το οποίο φτάνει τα 400 ευρώ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2024», το οποίο διεκπεραιώνεται από το υπουργείο Τουρισμού και στοχεύει στην ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το 2024, με συνολικό προϋπολογισμό 25.694.539,89 ευρώ και λήξη την 31/12/2024.

Σε λειτουργία από σήμερα (16/7) η πλατφόρμα αιτήσεων για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» του υπουργείου Τουρισμού.

Την 1η Ιουλίου αρχίζει το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους», σύμφωνα με την υφυπουργό Τουρισμού. «Οι ανακοινώσεις για το πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα θα γίνουν προς το τέλος Ιουνίου», λέει η Μαρία Ζαχαράκη.

Άριχσε η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους του υπουργείου Τουρισμού, που παρέχει προσιτές δι

Με περισσότερες επιλογές και επιδότηση ακόμη και σε ποσοστό 100%, το Πρόγραμμα "Τουρισμός για Όλους" δίνει την ευκαιρία σε ακόμα 300.000 Έλληνες να οργανώσουν τις διακοπές τους και να ταξιδέψουν εν

Άνοιξε το βράδυ της Δευτέρας 29/06/2020 η πλατφόρμα για τις δηλώσεις συμμετοχής των δικαιούχων στο πρόγραμμα του Υπουργείου Τουρισμού «Τουρισμός Για Όλους».

 

Με τρεις τρόπους θα επιδοτηθούν φέτος οι διακοπές των Ελλήνων μέσα στη χώρα, σε μια προσπάθεια για την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού, ώστε να μειωθούν οι τεράστιες επιπτώσεις της πανδημίας κορω