Νέα Ηρακλείτσα

Στις πεζοπορικές διαδρομές που διοργανώνει ενέταξε για πρώτη φορά το Παληό και τη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας το Γραφείο Τουρισμού & Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Green Oliver.

Σύμφωνα με ανάρτηση στα social media από κατοίκους της Νέας Ηρακλείτσας, οι διαφημιστικές πινακίδες για τα ακίνητα προς πώληση στην Αλάνα, από τα “Hamptons” του Άλεξ Χαντιτάτζι, έπεσαν μετά την καταιγίδα της Κυριακής (11/02).

Σε προχωρημένο στάδιο προπωλήσεων βρίσκεται, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Πέννυ Κούτρα στο Euro2day, το real estate prοject στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας από τον Ιρανοκαναδό επιχειρηματία Alex Haditaghi.

Το πρώτο φεγγάρι του Αυγούστου, ή αλλιώς η υπερπανσέληνος, ξεπροβάλει από το Φιδονήσι στην παραπάνω φωτογραφία.

Μία από τις πιο τουριστικές περιοχές του νομού Καβάλας στην οποία πολλοί Καβαλιώτες είτε διαμένουν μόνιμα, είτε έχουν τουριστική κατοικία. Πάρα πολλοί όμως είναι και οι διερχόμενοι τουρίστες. Μια πολύπαθη περιοχή τα τροχαία ατυχήματα είναι καθημερινό πλέον φαινόμενο.

Η Ομάδα φίλων Παραδοσιακού χορού Καβάλας διοργανώνει το 9ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών “Σεργιάνι στην Ελλάδα”, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 23 Ιουνίου στην πλατεία Κανάρη, στις 20:30 το απόγευμα. 

Επέστρεψε με τις “προσφορές” του ο Άλεξ Χαντιτάτζι για τις βίλες στην Αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας.

Η Energean προχώρησε στη δωρεά τριών κάδων ανακύκλωσης στο Δήμο Παγγαίου ο οποίος υποδέχεται κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες την περίοδο του καλοκαιριού, τιμώντας έτσι την Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, η οποία τιμάται διεθνώς στις 5 Ιουνίου κάθε χρόνο.

Ανακοίνωση σχετικά με τις εξελίξεις για την Αλάνα στη Νέα Ηρακλείτσα εξέδωσε το ΚΚΕ Καβάλας αναφέροντας χαρακτηριστικά “η πρόσβαση του λαού της περιοχής αλλά και άλλων τουριστών και επισκεπτών καθίσταται πλέον αδύνατη. Θυσιάζεται στο «όραμα του μεγαλοεπενδυτή» (διάβαζε: κέρδη με το τσουβάλι…), που, αφού έβγαλε τον Α.Ο.Κ. στο … Champions League (διάβαζε: διάλυση…), τώρα ορέγεται και «Hamptons Greece» (διάβαζε: τρομάρα του!..)”

Με αφορμή την ημέρα περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Δήμου Παγγαίου PLANET, άρχισε τις δράσεις του για την ευαισθητοποίηση των παιδιών πάνω σε θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος, με την πρώτη δράση να γίνεται στην Αλάνα στη Νέα Ηρακλείτσα όπου παρευρέθηκαν τα εκπαιδευτήρια Θωμά και το Νηπιαγωγείο της Νέας Ηρακλείτσας. 

Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Υποβρυχίων Αλιέων Ανατολικής Μακεδονίας, Θράκης και Θρακικού Πελάγους, είχε μια ιδιαίτερη δράση, καθώς έβγαλε πολλά σκουπίδια από το λιμανάκι της Νέας Ηρακλείτσας.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Άλεξ Χαντιτάτζι μετά τη διαφωνία που είχε με το Δήμο Παγγαίου για την περίφραξη της Αλάνας. Ο κ. Χαντιτάτζι αναφέρει μεταξύ άλλων “αν οι πολιτικοί που τώρα αντιτίθενται και μάχονται εναντίον μου δεν ήθελαν να αναπτυχθεί αυτό το ακίνητο, δεν έπρεπε να το πουλήσουν. Απέκτησα αυτό το ακίνητο μέσω μιας δημοκρατικής διαδικτυακής διαδικασίας που διευκολύνεται από την Ελληνική Κυβέρνηση (ΤΑΙΠΕΔ). Γιατί αυτοί οι πολιτικοί αποφάσισαν να πουλήσουν αυτό το ακίνητο αν δεν ήθελαν να αναπτυχθεί;”

Συνάντηση είχαν την Τρίτη (23/05) ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης με τον Άλεξ Χαντιτάτζι και συνεργάτες του.

Την διακοπή των εργασιών στην Αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας ζητά με επιστολή του ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, μετά από έλεγχο που έγινε από την αρμόδια υπηρεσία για τη νομιμότητα της κατασκευής της περίφραξης.

Ο Άλεξ Χαντιτάτζι με ανάρτηση του στα social media, έκανε γνωστό ότι έχουν πουληθεί περισσότερες από 75 βίλες του project Hamptons Greece στην Αλάνα.

Τη Μεγάλη Παρασκευή (14/04) στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στη Νέα Ηρακλείτσα, έγινε η αναπαράσταση της αποκαθήλωσης.

«Έχω πάθος με τις startups και τα νέα εγχειρήματα, καθώς με προκαλούν να μεγαλώσω, να μάθω και να διευρύνω το μυαλό, την καρδιά και τη ψυχή μου», αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB ο Καναδοϊρανός επιχειρηματίας Alex Haditaghi μιλώντας για την επένδυση στην Αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας.

Ο Σάββας Τσίγκας με την φωτογραφική του ματιά και τις πολύ ωραίες εικόνες του, μας ταξ

Στη δημοσιότητα έδωσε ο επιχειρηματίας Αλεξ Χαντιτάτζι τους φωτορεαλισμούς αλλά και λεπτομέρειες από το σχέδιό του για ανέγερση παραθεριστικών κατοικιών στην Αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας.

Για έρευνα που είναι σε εξέλιξη σχετικά με κακοποίηση παιδιού στο «σπίτι» του «Χαμόγελου του Παιδιού» στη Νέα Ηρακλείτσα κάνει λόγο η εφημερίδα «Το Βήμα»...

Στην αρχή η ταυτότητα του άνδρα ήταν άγνωστη όμως στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τον παλαίμαχο αθλητή Αλέκο Παρίση με καταγωγή από την Ελευθερούπολη.

Σελίδες