Τάσος

Τροχαίο ατύχημα στη Σκάλα Μαριών της Θάσου σημειώθηκε στις 17 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 19:25.

Στη Θάσο βρέθηκαν το πρωί της Κυριακή 16 Οκτωβρίου η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου και η Τομεάρχης τουρισμού και βουλευτής Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου. Στην εκδήλωση παρουσιάσουν το κυβερνητικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ

Κατόπιν απόφασης του Δημάρχου Θάσου, όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Θάσου (Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Παιδικοί - Βρεφονηπιακοί Σταθμοί) δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης την Τετάρτη 12-01-2022

Να μην στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο την Παρασκευή (12/2) και μέχρι νεοτέρας, συστήνουν με ανακοίνωσή τους οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Λιμεναρίων Θάσου. 

Συναγερμό έχει σημάνει ο νομίατρος Καβάλας για το νησί της Θάσου και την ραγδαία, όπως λέει, αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στο νησί και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Πρίνου. 

Ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Δελλής και Λεωνίδας Στολτίδης για τα προβλήματα λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Πρίνου στην Θάσο.