Να μην στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο την Παρασκευή (12/2) και μέχρι νεοτέρας, συστήνουν με ανακοίνωσή τους οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Λιμεναρίων Θάσου. 

 

Τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και Λυκείου Λιμεναρίων αποφάσισαν:

 

«Συμμεριζόμενοι την αγωνία των γονέων και μετά από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα που δέχθηκαν, τα μέλη των Δ.Σ. έχοντας ως βασικό γνώμονα την διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας των συμπολιτών του νησιού μας, καλούμε τους γονείς να μην στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο (ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ)  αύριο Παρασκευή 12/02/2021 και μέχρι νεοτέρας για την αποτροπή ενδεχόμενης διασποράς του ιού.

 

Είναι παράλογο να κλείνει τμημα του δημοτικού σχολείου Λιμεναρίων, να απέχουν οι υπόλοιποι μαθητές του σχολείου από τα μαθήματα και να λειτουργεί το Γυμνάσιο και Λύκειο Λιμεναρίων  όταν και τα τρία σχολεία βρίσκονται στον ίδιο χώρο αφορούν τις ίδιες οικογένειες και τον ίδιο πληθυσμό.

 

Ιδιαιτέρως δε, οι μαθητές  που φοιτούν στο Γυμνάσιο και Λύκειο Λιμεναρίων θα μπορούσαν να αποτελέσουν φορέα μετάδοσης του ιού στους κατοίκους των δημοτικών διαμερισμάτων Σωτήρα, Καλλιράχης, Μαριών, Λιμεναρίων και Θεολόγου».