Συνέντευξη Τύπου

Χρώμα στη ζωή -Πράσινο και Μωβ στη Βουλή! Συνέντευξη Τύπου στην Καβάλα

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καβάλας, Λεωνίδας Παππάς και η σύμβουλος του Δημάρχου Καβάλας σε θέματα Ψυχικής Υγείας και Εκπαίδευσης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ διατυπώνει την ανησυχία του για τον αποκλεισμό της ΕΡΤ3 από τα ΜΜΕ που απηύθυναν ερωτήσεις στον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ.

Τις θεσμικές και τεχνολογικές καινοτομίες που υποστηρίζουν την εκλογική διαδικασία, καθώς και τη συγκέντρωση και μετάδοση των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών και Αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου και της 2ας Ιουνίου 2019, παρουσίασαν σήμερα το Υπουργείο Εσωτερικών και η εταιρεία SingularLogic, σε κοινή Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Εξηγήσεις για το νομικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία και τη συντήρηση της γέφυρας στο παλιό νοσοκομείο το κατάστρωμα της οποίας υποχώρησε την περασμένη Παρασκευή θέλησε να δώσει η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο της Καβάλας. 

Κάλεσμα για την συμμετοχή στο συλλαλητήριο κατά των διοδίων απηύθυναν τα μέλη της διαπαραταξιακής επιτροπής του Δήμου Καβάλας.