συλλυπητήρια

Το ΔΣ του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος "ΑΡΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ – ΔΩΡΕΑ ΠΑΣΧΑΛΗ ΚΙΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ" της Ιεράς Μητρόπολης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια της Μαργαρίτας Κιτσικοπούλου.

Τη συμπαράστασή της εκφράζει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου Καβάλας για την απώλεια της 17χρονης  μαθήτριας του  Λυκείου Ποδοχωρίου Παγγαίου.

Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Θάσου για τον θάνατο του Βασίλη Βασιλικού

Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, για τον θάνατο του Μιλτιάδη Πασσαλίδη

«Έφυγε», την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, από τη ζωή ο πρόεδρος της κοινότητας Θεολόγου, Νίκος Βογιατζής.

Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε την εκδημία του πρωτοπρεσβύτερου ιερέως Βασιλείου Κατσικαλάκη, εφημέριου του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίου Αποστόλου Παύλου Καβάλας.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας, Θεόδωρου Μουριάδη, για την απώλεια του Παναγιώτη Βελισσάρη

"Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα ένα σπουδαίο μέλος της κοινωνίας μας, που έφυγε ξαφνικά και πρόωρα, αφήνοντας πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό.

Τα συλλυπητήρια του εκφράζει ο Δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, για το θάνατο του Νίκου Δημητριάδη. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Ο απροσδόκητος ξαφνικός  χαμός του αγωνιστή, συνδικαλιστή και συντρόφου μας Δημητριάδη Νίκου, σκόρπισε σε όλους μας θλίψη και πόνο. Το Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Καβάλας εκφράζει τα θερμά του και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αποθανόντος.

Συλλυπητήρια δήλωση για τον θάνατο του μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου Προκοπίου έδωσε στη δημοσιότητα ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος.

 

Ο Βουλευτής Ν. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Παναγιωτόπουλος, με αφορμή την κοίμηση του Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου Προκοπίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Συλλυπητήριο μήνυμα της δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα

για την κοίμηση του μακαριστού μητροπολίτου

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, για την κοίμηση του Μητρο

Η υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια της στην οικογένεια του Θεόδωρου Παυλίδη, δικηγόρου και πατέρα ενός ανήλικου τέκνου, υιού του περιφερειάρχη ΑΜΘ Γιώργου Παυλίδη, για τον αιφνίδιο θάνατό του...