Σύλλογος Νυρεμβέργης

Ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ευχαρίστησε τον Σύλλογο Αδελφοποίησης Νυρεμβέργης - Καβάλας "ΦΙΛΟΣ", για τη δωρεά 37 υπολογιστών, 27 οθονών TFT, 27 φορητών υπολογιστών και 2 tablets. Θα διατεθούν για να καλύψουν ανάγκες σχολείων, ιδρυμάτων και οργανισμών.

Την Τρίτη (07/02) άνοιξε η έκθεση φωτογραφίας "Το πολύχρωμο πρόσωπο της Καβάλας“ από το γραφείο διεθνών σχέσεων του δήμου Νυρεμβέργης σε συνεργασία με τον σύλλογο αδελφοποίησης Καβάλας Νυρεμβέργης “ΦΙΛΟΣ”. Στην έκθεση βλέπουμε φωτογραφίες από την παλιά πόλη της Καβάλας, αλλά και τον ποταμό Νέστο και τη Θάσο.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας στην συνεδρίαση στις 27.01.2022, συζήτησε το αίτημα του συλλόγου «ΦΙΛΟΣ» για την αναγόρευση του τέως δημάρχου Νυρεμβέργης Dr.

Σαν ευχαριστήριο προς το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Θάσου, για τη διάσωση ενός τουρίστα από την Νυρεμβέργη, που είχε εγκλωβιστεί στο Υψάριο της Θάσου, ο «Σύλλογος Αδελφοποίησης Νυρεμβέργης-Καβάλας Φίλος-Philos eV» δώρισε ένα ολοκαίνουργιο φορητό υπολογιστή με ελληνικό πληκτρολόγιο αξίας 560€ στο πυροσβεστικό κλιμάκιο που σταθμεύει εκεί. 

Τη Δευτέρα 28-09-2020 παραδόθηκαν στο Δήμο Θάσου και στο Δήμαρχο κ. Ελευθέριο Κυριακίδη δύο (2) Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, από τον κ. Σωτήρη Ξώγνο, Πρόεδρο του Α.Σ “ΦΙΛΟΣ” Νυρεμβέργης.

 

Σε ακόμη μια δωρεά υπολογιστών προχώρησε ο Σύλλογος «Φίλος» για την αδελφοποίηση Καβάλας-Νυρεμβέργης. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Σωτήρης Ξώγνος, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του συ