Σωτήρης Ιωαννίδης

Παραμένει η λαϊκή αγορά στην Καλαμίτσα η οποία πρόκειται να γίνει και πρότυπη μετά την απόφαση που πήρε το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας.

Κλείνει η δεύτερη λαϊκή της Καβάλας, στην περιοχή της Καλαμίτσας, όπως αποφάσισε το αρμόδιο υπουργείο. Υπάρχουν σκέψεις για την ίδρυση νέας, με καινούριο όνομα. 

«Αν δεν μπουν άμεσα μέτρα στήριξης στους επαγγελματίες το πρόβλημα θα χειροτερέψει. Πολλοί σκέφτονται να τα παρατήσουν. Να πάνε στο εξωτερικό ή να βρουν άλλη δουλειά. Μιλάμε για ανθρώπους 50 ετών», δηλώνει στον KavalaNews 102.8 o πρόεδρος των εμπόρων της λαϊκής αγοράς Καβάλας, Σωτήρης Ιωαννίδης. 

Συμβολική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ισόγειο της πρώην Νομαρχίας πραγματοποίησαν τη Δευτέρα το πρωί οι μικροπωλητές λαϊκών αγορών στο Νομό Καβάλας. Αντιδρούν για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις λαϊκές αγορές που θα αφήσει όπως λένε στην ανεργία μεγάλο μέρος του κλάδου.

Την άρση του 50% των συμμετεχόντων ζητούν οι έμποροι της λαϊκής αγοράς Καβάλας. «Περιμέναμε μετά τις 31 Μαΐου που άνοιξαν και άλλες δραστηριότητες να αρθούν τα μέτρα και για εμάς. Υπάρχει μία περίεργη αντιμετώπιση από την πλευρά της κυβέρνησης», λέει στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος των εμπόρων της λαϊκής αγοράς Καβάλας, Σωτήρης Ιωαννίδης.

Με μαύρες σημαίες στους πάγκους θα υποδεχθούν τους καταναλωτές οι πωλητές της λαϊκής αγοράς Καβάλας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τ