πυροπροστασία

Η Λαϊκή Συσπείρωση Καβάλας εκφράζει τους προβληματισμούς της για την πυροπροστασία, και τονίζει ότι ούτε σε κεντρικό, ούτε σε τοπικό επίπεδο, δεν λαμβάνεται κανένα ουσιαστικό μέτρο.

Την Τετάρτη (03/08) έγινε η συνάντηση που ζήτησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Παληού και η διαδικτυακή ομάδα του Παληού. Έγινε ενημέρωση των κατοίκων για θέματα πυρασφάλειας και παρουσιάστηκε το σχέδιο εκκένωσης του οικισμού στην περίπτωση κάποιας μεγάλης πυρκαγιάς.

Την Τετάρτη 2 Αυγούστου στο “Κοράλλι” στο Παληό Καβάλας, έγινε ενημέρωση για την πυροπ

Την Τετάρτη 2 Αυγούστου, στις 20:00 το απόγευμα στο “Κοράλλι” στο Παληό Καβάλας, θα γίνει ενημέρωση για την πυροπροστασία.

Τα μέλη των συλλόγων Εθελοντών Πυροπροστασίας Πυρασφάλειας Ποταμιάς Θάσου και Πυρασφάλειας Ραχωνίου – Αγ. Γεωργίου Θάσου βράβευσε την Κυριακή 18 Ιουνίου ο Δήμος Θάσου μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Τα μέλη του Φυσιολατρικού Συλλόγου «Planet» του Δήμου Παγγαίου δηλώνουν έτοιμα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την πυροπροστασία της περιοχής.

Μια ομάδα τριάντα εθελοντών του Φυσιολατρικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Ζυγού, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας, φροντίζει για την προστασί

Θέμα υποχρηματοδότησης στην πυροπροστασία θέτει για ακόμα μια φορά η Τομεακή Επιτροπή Θάσου του ΚΚΕ με αφορμή την φωτιά που ξέσπασε την περασμένη Παρασκευή σε δασώ

Ελλείψεις σε προσωπικό και υποχρηματοδότηση δυο μεγάλα προβλήματα που μπορεί να αποβούν καταστροφικά για το δασικό πλούτο της Θάσου ανέδειξε η επίσκεψη κλιμακίου της Τομεακής Επιτροπής Θάσου του ΚΚΕ σε Δασαρχείο και Πυροσβεστική.

Θα θέλαμε με την παρούσα επιστολή να εκφράσουμε την αγωνία και την ανησυχία μας σχετικά με την ύπαρξη έργων πρόληψης εκδήλωσης πυρκαγιών αλλά και σχεδίου καταστολής αυτών, συγκεκριμένα για την περιοχή του Περιγιαλίου.

 

Πάνω από 186.000 ευρώ κατανέμονται στους Δήμους του Νομού Καβάλας για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας για το 2019 σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση.

Ρομαντζάδα μέσα στο δάσος προτιμούν κάποιοι χωρίς να σκέφονται ότι τα κεράκια ρεσώ πάνω σε εύφ

Με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας και προέδρου του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Καβάλας Θόδωρου Μαρκόπουλου, ενεργοποιήθηκαν τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας σε δασικές περι