πρόκληση πυρκαγιάς

Απαγορεύεται από 15-09-2020 και μέχρι νεωτέρας η κυκλοφορία πολιτών και μέσων εντός του συνόλου των δασικών εκτάσεων στις δασικές περιοχές ευθύνης του Δασαρχείου Θάσου

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώνει πως σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, για σήμερα 9 Αυγούστου για το νησί της Θάσου και για την Καβάλα προβλέπεται Δείκτης Επικινδυνότητας ‘‘3’’. Κατηγορία Κινδύνου ‘‘3’’ (Υψηλή). Ο κίνδυνος είναι υψηλός. Είναι πιθανό να εκδηλωθεί αυξημένος αριθμός

Σας ενημερώνουμε ότι για Σήμερα 06 /08 /2020, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, για το νησί της Θάσου προβλέπεται Δείκτης Επικινδυνότητας ‘‘4’’.

Στην κατηγορία 3 (υψηλός) είναι ο δείκτης επικινδυνότητας πρόκλησης πυρκαγιάς για το νησί της Θάσου για τη Δευτέρα 6 Ιουλίου σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης πυρκαγιάς της Πολιτικής Προστασίας.

Απαγορεύτηκε από το πρωί της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου η είσοδος πεζών και οχημάτων στους δασικούς δρόμους της Θάσου λόγω της πολύ  υψηλής επικινδινότητας πρόκλησης πυρκαγιάς (επίπεδο 4).

Σας ενημερώνουμε ότι για αύριο 13/09 /2019, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, για το νησί της Θάσου προβλέπεται Δείκτης Επικινδυνότητας ‘‘4’’. Κατηγορία Κινδύνου 4 (Πολύ Υψηλή). Ο κίνδυνος είναι ιδιαίτερα υψηλός. Ο αριθμός των πυρκαγιών που αναμένεται να εκδηλωθούν, πιθανόν να είναι μεγάλος αλλά, το κυριότερο, κάθε πυρκαγιά μπορεί να λάβει μεγάλες διαστάσεις εφόσον ξεφύγει από την αρχική προσβολή.

Σας ενημερώνουμε ότι για αύριο 4 / 9 / 2019, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, για το νομό Καβάλας προβλέπεται Δείκτης Επικινδυνότητας ‘‘3’’

Σας ενημερώνουμε ότι για σήμερα 28 / 8 / 2019, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, για το νομό Καβάλας  προβλέπεται Δείκτης Επικινδυνότητας ‘‘3’’. 

Σας ενημερώνουμε ότι για αύριο 12 / 8 / 2019, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, για το νησί της Θάσου και την Καβάλα προβλέπεται Δείκτης Επικινδυνότητας ‘‘3’’

·      Σας ενημερώνουμε ότι για αύριο 11 / 8 / 2019, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, για το νησί της Θάσου προβλέπεται Δείκτης Επικινδυνότητας ‘‘3’’. 

·      Σας ενημερώνουμε ότι για αύριο 10 / 8 / 2019, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, για το νησί της Θάσου και για την περιοχή της Καβάλας προβλέπεται Δείκτης Επικινδυνότητας ‘‘3’’.

Υψηλός είναι ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς για αύριο Παρασκευή 3 Αυγούστου για το νησί της Θάσου που σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης της Πολιτικής Προστασίας βρίσκεται στο επίπεδο 3.