Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Την ίδρυση ενός συνασπισμού δεξιών κομμάτων, ανακοίνωσε ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου με ανακοίνωση του αναφέρει πως η παράταξη του αλλάζει όνομα και θα λέγεται πια “Πατριωτική Δύναμη”, ενώ δηλώνει πως θα κατέβει στις εκλογές στις 25 Ιουνίου.

Δεν «πέρασε» το κόμμα «Πατριωτική Ένωση» των Κωνσταντίνου Μπογδάνου - Πρόδρομου Εμφιετζόγλου από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου, λόγω συμβόλου και ονόματος, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να κατέλθει στις επικείμενες εκλογές της 21ης Μαΐου.

Οι παρατάξεις ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και Πατριωτική Ένωση του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου ανακοίνωσαν πως θα συνεργαστούν και θα συμμετάσχουν μαζί στις βουλευτικές εκλογές του 2023.

Ο πολιτικός μηχανικός και πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης Πρόδρομος Εμφιετζόγλου σε σχόλιο του στο twitter αναρωτιέται εάν το εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας στο Ακουγιού της Τουρκίας άντεξε μετά το μεγάλο σεισμό στη χώρα.

Ένα ακόμη ακίνητο του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιουσιακών στοιχείων του γνωστού επιχειρηματία και της οικογένειας του που έχουν βρεθεί το τελευταίο διάστημα στο στόχαστρο των πλειστηριασμών. 

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Πατριωτικής Ένωσης, Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, ξεκινά την ενημέρωση των ΜME για την αναγκαιότητα της ίδρυσης του κινήματος από την Θεσσαλονίκη.