Πληροφορική

Το Σάββατο 20 Απριλίου, έγινε για 22η χρονιά, o ελληνικός τελικός του Παγκοσμίου πρωταθλήματος “Microsoft Office Specialist 2024”.

Η Lioncode για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία που συμμετείχε το έργο της δείχνοντας τη δυναμική της στο χώρο της πληροφορικής.

Η Καβάλα έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει την κατάκτηση ενός ακόμη χρυσού μεταλλίου στο ετήσιο πανελλήνιο πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist, για την ανάδειξη των τριών νέων που εκπροσωπούν κάθε χρόνο την Ελλάδα στον κορυφαίο διαγωνισμό πληροφορικής παγκοσμίως.

 Στη σύμβαση του Υπουργείου Παιδείας για το Webex, ειδικότερα στο άρθρο 8, έχουν παραβιαστεί βασικές αρχές και προβλέψεις της σχετικής νομοθεσίας" αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Ένωση Πληροφορικών Ελλάδος σχετικά με τη σύμβαση μεταξύ υπουργείου Παιδείας και της εταιρίας Cisco

Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης και το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας με στόχο την κατάρτιση ωφελουμένων που διαμένουν στη Δομή της Καβάλας

Παρουσίαση των συμμετεχόντων στο πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Ιουνίου 2018 στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας.

Για μια συγκλονιστική εμπειρία κάνει λόγο η μαθήτρια του 6ου Γενικού Λυκείου Καβάλας Ευθυμία Ζιώτα. Η Ευθυμία κατέκτησε την 1η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Microsoft Office Specialist και πιο συγκεκριμένα στο πρόγραμμα PowerPoint.