πλατεία Ελευθερίας

Οκτώ θετικά δείγματα κορωνοϊού καταγράφηκαν στα τεστ που πραγματοποίησε ο Δήμος Καβάλας, σε συνεργασία με την κινητή ομάδα του Ε.Ο.Δ.Υ. την Τρίτη (6/4) στην πλατεία Ελευθερίας. 

Δωρεάν τεστ κορωνοϊού θα πραγματοποιηθούν το διήμερο και 7 Απριλίου κλιμάκιο του στην πλατεία Ελευθερίας της Καβάλας. 

Μία ομάδα 15 περίπου ατόμων συγκεντρώθηκε στην πλατεία Ελευθεριάς της Καβάλας στο ύψος της σημαίας, το απόγευμα της Κυριακής (14/2).

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Καβάλας, απαντώντας στα ερωτήματα των πολιτών για τη λειτουργία του σιντριβανιού στην πλατεία Ελευθεριάς, τονίζει ότι θα λειτουργεί με ωράριο. 

Σε εργασίες στο σιντριβάνι της κεντρικής πλατείας της Καβάλας προχώρησαν συνεργεία του Δήμου Καβάλας προκειμένου να τεθεί ξανά σε λειτουργία. 

 

Παρουσία του Δήμαρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, συνεχίστηκαν την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020 οι κατασκευαστικές εργασίες και οι διορθωτικές παρεμβάσεις στην πλατεία Ελευθερίας.

 

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι παρεμβάσεις για τη βελτίωση της εικόνας που εμφανίζει η πλατεία Ελευθερίας από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καβάλας.

Κούφια χαρακτήρισε την παρέμβαση που γίνεται στην κεντρική πλατεία της Καβάλας η οποία ξεκίνησε από την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου και συνεχίζεται σήμερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Πρωινής ο δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης.

Τη σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Συντηρήσεις-επισκευές στην πλατεία Ελευθερίας της Καβάλας», υπέγραψε στο γραφείο της, η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, παρουσία της αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Ευαγγελίας Δρακονάκη, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, την Δευτέρα 14 Μαΐου 2019. 

Καλλωπίζεται η πλατεία Ελευθερίας της Καβάλας (κεντρική πλατεία) με λουλούδια στα παρτέρια και με γλάστρες στα πεζοδρόμια. Λουλούδια με έντονα χρώματα και μικρά δεντράκια κοσμούν από το πρωί της Τετάρτης την πλατεία.