Περιφερειακό συμβούλιο ΑΜΘ

Για τα έργα που πρέπει να γίνουν στο Φράγμα και τη λιμνοδεξαμενή Μαριών, για τα αντιπλημμυρικά έργα που πρέπει να γίνουν συνολικά στη Θάσο, για τον χωροταξικό σχεδιασμό και για τις επείγουσες διορθώσεις οδοστρωμάτων, κατέθεσαν τεκμηριωμένο υπόμνημα στo περιφερειακό συμβούλιο της ΑΜΘ από κοινού, η ομάδα ΘΑΣΟΣ Νερό SOS, ο Νησιωτικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Θάσου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Το Κάστρο”.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με ανακοίνωση της ενημερώνει για τις θέσεις της για δύο θέματα που αφορούν την Καβάλα και συζητήθηκαν στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο της ΑΜΘ, αναφέροντας πως πρέπει να αυξηθούν τα δρομολόγια στη γραμμή Πρίνου-Καβάλας και πως η Στέγη Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών της Καβάλας πρέπει να παραμείνει στην έδρα της.

Ο περιφερειακός σύμβουλος της ΠΑΜΘ Δημήτρης Λυμπεράκης έγραψε σχετικά:

Μία ημέρα μετά τη μεγάλη επιτυχία της πανελλαδικής απεργίας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση, τόνισαν:

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη σήμερα Δευτέρα 28 Ιουνίου στη 1:00 μετά το μεσημέρι το περιφερειακό συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν

"Δεν είναι πρώτη φορά που ο πρόεδρος του περιφερειακού Συμβουλίου της ΑΜΘ μας εκπλήσσει αρνητικά", τονίζει με ανακοίνωσή της η παράταξη του Κώστα Κατσιμίγα "Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία" λέγοντας

Με ψήφισμά του το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ζητάει την αποπομπή από το Σώμα των περιφερειακών συμβούλων που στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 εξελέγησαν με το ψηφοδέλτιο της Πατριωτικής Αυγής ΑΜΘ υπό την επίσημη στήριξη της Χρυσής Αυγής.

Με την τελική ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από το πρωτοδικείο, προέκυψαν και τα μέλη του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου που θα αναλάβει καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο έκτακτο Π.Σ., που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη 1 το μεσημέρι στην αίθουσα του ΠΣ στην Κομοτηνή, ως ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής για τον αδόκητο θάνατο του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Γιώργου Παυλίδη. ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ στις 11 - 05 -2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) 1ος όροφος, Λεωφ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή

Συνεδριάζει το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας 11 Απριλίου στις 18:30 το περιφερειακό συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

 

Συνεδριάζει την Πέμπτη 30 Ιουλίου στις 18:30 το περιφερειακό συμβούλιο ΑΜΘ. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της περιφερειακής ενότητας Ροδόπης στην Κομοτηνή. Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση είναι τα εξής: