Περιφέρεια ΑΜΘ. Κώστας Κατσιμίγας

Επερώτηση με θέμα: ΛΟΥΤΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ- Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ, υπέβαλε η Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία προς τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας και τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Το θέμα θα συζητηθεί στο περιφερειακό συμβούλιο της Τρίτης, με τον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας, Κώστα Κατσιμίγα να θέτει σειρά ερωτημάτων σχετικά με τη φύση της “επένδυσης”

Ενημέρωση, συζήτηση για τα σε εξέλιξη, σε δημοπράτηση ή σε προγραμματισμό αντιπλημμυρικά έργα στη Θάσο καθώς και για την κατάσταση που αφορά την εξορυκτική δραστηριότητα μαρμάρου ζητά με ερώτησή του ο επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Κώστας Κατσιμίγας.

Όλοι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας υπέβαλλαν προς την Διοίκηση της ΠΑΜΘ επερώτηση σχετική με την διακοπή των δειγματοληψιών για την ανίχνευση βαρέων μετάλλων από τα ποτάμια, τις λίμνες και το θαλάσσιο μέτωπο

Σκανδαλώδεις φωτογραφικές διατάξεις για την προμήθεια επίπλων στις υπηρεσίες της ΠΑΜΘ στην Ξάνθη, καταγγέλλει ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Χατζηπέμου της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας, επισημαίνοντας την μεθοδευμένη ανάθεση της προμήθειας επίπλων σε συγκεκριμένη επιχείρηση της Ξάνθης.

Τον Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου Βιστωνίδας- Ισμαρίδας και Θάσου και το Β’ Λιμενικό Τμήμα του Πόρτο Λάγους επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης, 7 Μαΐου, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κώστας Κατσιμίγας.

 

Το χωριό Δοκός του Νομού Ροδόπης επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου, με την ευκαιρία της προσευχής – μεβλίντ, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κώστας Κατσιμίγας.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κώστας Κατσιμίγας, καλωσορίζει 6 νέα πρόσωπα στον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία. Πρόκειται συγκεκριμένα για τους: 

Μεγάλη βαρύτητα δίνει η Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία, της οποίας ηγείται ο κ. Κατσιμίγας, στην αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου της Βορειοανατολικής Ελλάδας, σύμφωνα με τα όσα είπε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜΘ στο ραδιοφωνικό σταθμό Παρατηρητής της Κομοτηνής.