ΠΕΔ

Σύμφωνο Συνεργασίας υπέγραψαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τον δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο «εκπαραθύρωσαν» οι δήμαρχοι από την θέση του προέδρου της ΔΙΑΑΜΑΘ, στη χθεσινή τους συνεδρίαση. Ή τουλάχιστον αυτό φαίνεται για την ώρα.

Όπως είναι γνωστό οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο του τρέχοντος έτους σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.

Να εξαιρεθεί η Θράκη από τις περιοχές προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων και να αποσυμφορηθεί η Καβάλα συμφώνησαν οι δήμαρχοι της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσ

Συνάντηση εργασίας με θέμα τη δυνατότητα χρηματοδότησης έργων των Δήμων κατά την περίοδο 2015-2020 διοργανώνει στην Κομοτηνή, την ερχόμενη Παρασκευή η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης...

Τις εργασίες της ημερίδας παρακολούθησαν Δήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι  καθώς και Υπηρεσιακοί παράγοντες. Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης  Ευάγγελος Λαμπάκης τόνισε την σημασία των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων στους Δήμους.

Δεν είχε τύχη τελικά η καταγγελία που έκανε προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας- Θράκης το μέλος του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αν.Μακεδονίας και Θράκης, Παύλος Μιχαηλίδης, με την οποία αμφισβητούσε την νομιμότητα της λήψης απόφασης για την διοργάνωση Συνάντησης Εργασίας. Η ΠΕΔ δίνει στη δημοσιότητα την απάντηση της Αποκεντρωμένης.