Πάνος Σκουρλέτης

Στην Καβάλα έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας 15 Απριλίου ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης με αφορμή την ομιλία του στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας στο ξενοδοχείο Γαλαξίας, σήμερα στις 20:00. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση τη Δευτέρα 15/4 στις 8 μ.μ. στην Καβάλα σε αίθουσα του GalaxyAirhotel, με θέμα. Για την Ελλάδα των πολλών – Την Ευρώπη των λαών

Στην Καβάλα θα πραγματοποιηθεί η επόμενη εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών «Γέφυρα», συνεχίζοντας το δημόσιο διάλογο που έχει αρχίσει τους προηγούμενους μήνες στην Αθήνα και αλλού.

 

​Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποίησε το Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου μετά την απόρριψη της τροπολογίας για τα δίμηνα από τον υπουργό εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη. Παρών στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Εμμανουηλίδης και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Στους νομούς Καβάλας, Δράμας και Ξάνθης περιοδεύει την Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Μαρτίου ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης. Στο πλαίσιο της περιοδείας θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με δημάρχους και εκπροσώπους φορέων των τριών νομών.