παιδική χαρά

Η Δήμος Καβάλας με ανακοίνωση του ενημερώνει για τις εξελίξεις στις εργασίες για τις παιδικές χαρές στη δημοτική ενότητα Φιλίππων.

Στα πλαίσια συνέντευξης Τύπου του Δήμου Καβάλας, ο διευθυντής της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Μάκης Χαραλαμπίδης αποκάλυψε πως οδηγός έδεσε στο όχημά του μία παιδική χαρά στο Παληό Καβάλας και την ξήλωσε.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την κατασκευή νέων παιδικώνχαρών στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων!

Ίσως και να αποτελεί πανελλαδική πρωτοτυπία αλλά είναι μια δυσάρεστη πραγματικότητα που βιώνουν οι κάτοικοι της Ποταμιάς (χωριού και Σκάλας) εδώ και αρκετά χρόνια.

Ένα 8χρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι το απόγευμα της Πρωτομαγιάς ενώ έπαιζε σε παιδική χαρά στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης.

 

Παράπονα κάνουν κάτοικοι της Τούζλας καθώς όπως υποστηρίζουν, άγνωστοι απλώνουν τα ρούχα τους στα κάγκελα της παιδικής χαράς. Όπως λένε το φαινόμενο είναι σχεδόν καθημερινό και ζητούν από τον δήμο να πάρει μέτρα.  

 

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται μια 13χρονη μαθήτρια στο Νοσοκομείο Καβάλας. Το κορίτσι φέρει σοβαρές κακώσεις στη σπονδυλική στήλη και βλάβη στο νωτιαίο μυελό.