ωράριο λειτουργίας

Την απόφαση θα πάρουν οι ίδιοι οι επαγγελματίες οι οποίοι καλούνται να απαντήσουν σε ερωτηματολόγιο που τους έχει διανεμηθεί.

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας ανακοινώνεται ότι το από τις 31/10/22 έως τις 31/3/23 τίθεται σε ισχύ το χειμερινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της πόλης.

Για όλα τα καταστήματα που θα λειτουργήσουν, ισχύει ο περιορισμός του ενός ατόμου ανά 25 τ.μ. εμπορικού χώρου και ανώτατο όριο 20 επισκεπτών ταυτοχρόνως ανά κατάστημα.

Νέο ωράριο λειτουργίας ισχύει από σήμερα για τα σούπερ μάρκετ όπως ανακοίνωσε στη χθεσινή ενημέρωση ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς η απαγόρευση κυκλοφορίας το Σαββατοκύριακο μετατίθεται στις 21:00 για όλη τη χώρα 

Ακολουθώντας την απόφαση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου τα φαρμακεία της Θάσου από αύριο Τρίτη 10 Νοεμβρίου θα λειτουργούν με συνεχές ωράριο από τις 8.30 έως τις 16.30.

Στις 10:00 το πρωί θα ανοίγουν από την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου τα καταστήματα λιανικού εμπορίου στην Καβάλα η οποία σύμφωνα με τις νέες ρυθμίσεις έχει τεθεί σε αυξημένο επίπεδο υγειονομικής ασφάλειας μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

Με δύο αποφάσεις η κυβέρνηση ανανέωσε περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό, σε περιοχές της χώρας.

 

Μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 θα επαναλειτουργήσουν το μεγαλύτερο ποσοστό των καταστημάτων, που εντάσσονται στη δεύτερη φάση ανοίγματος της αγοράς

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση με την οποία ορίζεται το πλαίσιο ωραρίου λειτουργίας των σούπερ μάρκετ από το Σάββατο 25 Απριλίου έως και τις 9 Μαΐου του 2020 μετά και το τέλος του πασχαλινού ωραρίου. Συγκεκριμένα, Το εθνικό πλαίσιο ωραρίου των υπεραγορών τροφίμων (super market) από το Σάββατο, 25 Απριλίου 2020 έως και το Σάββατο, 9 Μαΐου 2020 διαμορφώνεται ως εξής: