ωράριο

Ενώσαμε τη φωνή μας με 25 ακόμα Εμπορικούς Συλλόγους σε όλη τη χώρα και ζητάμε την αλλαγή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που ορίζει το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων στις 10:00 το πρωί αντί στις 8:30 είπε στον KavalaNews 102,8 ο γραμματέας του εμπορικού συλλόγου Καβάλας Γιάννης Κελγιώργης.

Η Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας έκανε γνωστό το ωράριο των καταστημάτων που θα ισχύει μέχρι τέλος Οκτωβρίου. 

 

Παραμένει χωρίς αλλαγές και για τον Σεπτέμβριο και για τον Οκτώβριο. 

Μετά την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας, αλλάζει και το ωράριο καταστημάτων της εστίασης, αφού οι πολίτες θα μπορούν πλέον να μ

Σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται πιθανή η παράταση μία ώρας στο ωράριο κυκλοφορίας, η άρση της απαγόρευσης της μουσικής στην εστίαση, ενώ θα επιτρέπονται περισσότερα άτομα στις κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμους και βαφτίσεις).

Πράσινο φως για διαπεριφερειακές μετακινήσεις από την Παρασκευή, 14 Μαΐου, έδωσαν οι ειδικοί της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας.

Ανοιχτά θα μπορούν να είναι τα εμπορικά καταστήματα λιανικής πώλησης, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας  

 

Από σήμερα, Παρασκευή (13/11), και καθ' όλη τη διάρκεια του lockdown αλλάζει το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας που τίθεται σε ισχύ από τις 21:00 έως τις 05:00.

 

Νέα δεδομένα φέρνει στο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, που παραμένουν ανοιχτά, η αυστηροποίηση του lockdown για την αποφυγή της περαιτέρω διασποράς των κρουσμάτων του κορονοϊού. Σύμφωνα με τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Νίκο Παπαθανάση αναδιαμορφώνεται το ωράριο των σούπερ μάρκετ, τα οποία πλέον θα κατεβάζουν ρολά στις 20:30 τις καθημερινές, αντί στις 21:00 που ίσχυε μέχρι σήμερα.

 

Αλλάζει θεαματικά η ζωή όλων στην «μετά κορωνοϊό» εποχή αφού ο εγκλεισμός στο σπίτι που όλοι οφείλουν να κάνουν, έχει προκαλέσει τεράστια αλλαγή στην καθημερινότητα των πολιτών. 

Το πρόγραμμα με το οποίο θα λειτουργήσουν τα καταστήματα στην αγορά της Καβάλας ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης.

Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου θα αρχίσει να ισχύει το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων της Καβάλας για τις γιορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.