Οδός Κολοκοτρώνη

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου ο εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο της εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου άρχισε την ασφαλτόστρωση στην οδό Κολοκοτρώνη.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος «υποχρεωθήκαμε να προβούμε σ’ αυτήν την ενέργεια, ύστερα από τη διαπίστωση ότι στην οδό Κολοκοτρώνη οι εργασίες εκτελούνται με τέτοιον τρόπο, ώστε προκαλούν κινδύνους σε βάρος των συμπολιτών μας.

Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην οδό Κολοκοτρώνη το βράδυ της Πέμπτης 25 Αυγούστου από την ραγδαία βροχόπτωση που έπληξε την πόλη της Καβάλας προσπάθησε να λύσει την επόμενη ημέρα ο Δήμος.

Πολλά προβλήματα δημιούργησε η έντονη βροχόπτωση που έπληξε την πόλη της Καβάλας το απόγευμα της Πέμπτης 24 Αυγούστου στην οδό Κολοκοτρώνη.

Σε ετοιμότητα να τροποποιήσει το δρομολόγιο της γραμμής του Βύρωνα (Νο 1) βρίσκεται το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας καθώς το επόμενο διάστημα το έργο κατασκευής του δικτύου φυσικού αερίου θα συμπεριλάβει και την οδό Κολοκοτρώνη. Για την ώρα κλειστή είναι η οδός Βάσσου όπου στο σημείο ο εργολάβος έχει ήδη αρχίσει να τοποθετεί τις σωλήνες του δικτύου.